OPPO A94 5G Cosmo Blue

OPPO A94 5G Cosmo Blue

Referentie:

€ 369,00
€ 250,92 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

5G netwerksnelheid
Ervaar supersnelle 5G-snelheden met een krachtige CPU, terwijl de 360° -antenne 3.0 zorgt voor een optimaal signaal, ongeacht hoe u uw telefoon vasthoudt.

OPPO 30W VOOC Flash Charge 4.0: 5 minuten opladen, 2,9 uur bellen
OPPO's eigen VOOC Flash Charge in combinatie met een 4310 mAh grote batterij stelt u in staat om snel op te laden, terwijl VOOC Flash Charge vooral handig is in noodsituaties met een lage batterijspanning.

Super Nachtelijke Stand-by: Intelligent vermogen 's nachts
Een zeer energiezuinige modus waarmee uw telefoon 's nachts op intelligente wijze stand-by staat met een laag stroomverbruik en slechts 1,78% van de batterij verbruikt gedurende 8 uur.

Ontworpen voor langdurige soepele prestaties
Vermindert de kans op achterblijven, zelfs na langdurig gebruik. De System Performance Optimizer kan helpen om de opstartsnelheid van veelgebruikte apps te verbeteren, app-crashes intelligent te detecteren en te voorkomen, en het dynamisch opschonen van geheugen te ondersteunen.

Ultra-nachtvideo-quadcamera: Briljante nachtfotografie
In combinatie met de grote 48MP-sensor verbetert OPPO's eigen Ultra Night Video-algoritme de nachtelijke videoprestaties aanzienlijk. Nachtvideo's zijn niet alleen aanzienlijk helderder, maar ook met levendigere kleuren.

HDR-video
Drastisch verbeterd dynamisch bereik voor video, zorgt voor betere belichting, levendigere kleuren en minimale beeldruis, zelfs bij tegenlicht.

Dual-view video
Schakel tegelijkertijd de camera aan de voor- en achterkant in en neem op in één modus voor gesplitst scherm. Perfect voor vloggen en Instagramverhalen - leg elk moment van beide kanten van het scherm vast.

AI-scèneverbetering 2.0: Intelligente foto's
De AI-camera herkent 22 soorten scènes en past op intelligente wijze algoritmen voor scèneverbetering toe voor direct geoptimaliseerde foto's. Of het nu landschappen of eten is - leg overal prachtige foto's vast.

Dynamische bokeh: Charmante portretten met één tik
Een geheel nieuwe dynamische achtergrond met bewegingsonscherpte die de helderheid aanpast en uw onderwerp prachtig in focus brengt.




OPPO
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6944284681620

16 andere producten in dezelfde categorie: