Motorola Moto E6 Plus grau Android 9.0 Smartphone

Motorola Moto E6 Plus grau Android 9.0 Smartphone

Referentie:

€ 216,00
€ 146,88 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Een niet al te groot budget of gewoon op zoek naar een telefoon zonder al teveel toeters of bellen? Met deze Moto E6 Plus Grey maak je sowieso een goede keuze, want deze smartphone van Motorola levert prima prestaties op elk gebied. Gepresenteerd op de IFA 2019 en misschien wel wat voor jou met zijn grijze behuizing.

Zo wordt het toestel geleverd met Android 9.0 Pie en beschikt hij over 32GB opslaggheugen voor je apps, foto's en video's. Daarnaast vind je twee camera’s op de achterkant en is er een beeldscherm van 6.1 inch aanwezig. Ook een 3,5mm-aansluiting voor je eigen oordopjes en een geheugenkaartslot zijn in dit toestel te vinden.

Langwerpig scherm van 6.1 inch

Qua display is er gekozen voor een variant van 6.1 inch met een wat lagere resolutie. In de praktijk ziet een filmpje of foto er nog steeds goed uit, maar tekst op een website kan een tikkeltje korrelig zijn. Door de langwerpige verhouding is de smartphone relatief smal en ligt daardoor fijn in de hand.


Prima prestaties voor de prijs

Dit toestel wordt aangedreven door een wat oudere processor, maar die levert nog wel genoeg power voor apps als WhatsApp, Netflix of Facebook. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig om zo te kunnen multitasken. Dit is genoeg kracht om alledaagse apps snel en vloeiend te kunnen gebruiken.


Dualsim én uitbreidbaar geheugen

De Motorola Moto E6 Plus is een dualsim-telefoon, waarin je twee simkaarten kunt plaatsen. Handig om bijvoorbeeld je werk en privé nummer gescheiden te houden op één telefoon. Naast de twee simkaarten is er ook nog ruimte voor een microSD-kaart om het geheugen uit te breiden.


Vingerafdrukscanner voor de veiligheid

Dit grijze toestel is ook voorzien van een vingerafdrukscanner, geplaatst op de achterkant. Deze snelle scanner zorgt ervoor dat alleen jij de smartphone volledig kunt ontgrendelen. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat anderen jouw gemaakte foto’s of documenten kunnen inzien.


Dubbele camera op achterkant

Deze Motorola Moto E6 Plus Polished Graphite is uitgerust met drie camera’s in totaal, waarvan één 8-megapixelfrontcam. Op de achterkant is een dubbele camera aanwezig, waarbij de hoofdvariant een resolutie heeft van 13 megapixel. De tweede camera wordt gebruikt om diepte te meten, voor iets betere foto’s met scherptediepte-effect.


Batterij van 3000mAh

Er is een accu aan boord van 3000mAh, waarmee je makkelijk de dag door moet komen. Zorgen maken of er een stopcontact in de buurt is hoeft dus niet. Snel opladen is er niet bij en opladen gaat via de wat verouderde microUSB-aansluiting.


FM-radio en 3,5mm-aansluiting

Ook is er een FM-radio aanwezig in deze Motorola-telefoon, waardoor je geen mobiele internetverbinding hoeft te hebben om heerlijk te kunnen luisteren. Daarnaast is een 3,5mm-aansluiting aan de bovenkant van het grijze smartphone geplaatst. Zo kun je ook nog eens je eigen bedrade oordopjes gebruiken!


Standaard met Android 9.0 Pie

De Moto E6 Plus Grijs draait op Android 9.0 Pie, de bekende mobiele software van Google. Daarmee kun je direct aan de slag met bijvoorbeeld YouTube, Gmail of Google Maps. Meer apps gebruiken of widgets? Dan duik je de Play Store in, om zo je toestel helemaal eigen te maken.


Motorola
99999999 Items

Specificaties

EAN:
0723755136816

16 andere producten in dezelfde categorie: