Xiaomi Redmi 9T - 64GB - Oranje

Xiaomi Redmi 9T - 64GB - Oranje

Referentie:

€ 149,00
€ 101,32 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Redmi 9T heeft een scherm waarbij Xiaomi andere accenten legt. Er is nog steeds de grootte van 6,53 inch en de Full HD-resolutie, maar dit keer is er een waterdruppelinkeping voor de selfiecamera. De hoofdcamera van 48-megapixel biedt een veelzijdige fotografie-ervaring in combinatie met de andere camera's. Daarnaast beschikt het over een 6.000 mAH-baterij met ultra-baterijbesparende modus en de nieuwe processor zorgt ook nog eens voor lager energieverbruik.

Camera

Het aspect waar Xiaomi op focust met de Remi 9T is de camera. Met een 48-megapixel AI-uitgeruste quad-achteruitrijcamera biedt Redmi 9T eerste klas beeld- en videokwalitiet die zelfs de meest geavanceerde videosmakers zal 'verbazen'. De 2MP-macrolens legt elk klein detail vast, terwijl de 120° ultrabrede camera het mogelijk maakt om topkwaliteit landschapsfoto te maken.

Baterij

Redmi 9T is klaar om zelfs het zwaarste gebruik de hele dag bij te houden met een enorme 6.000 mAH-baterij en MIUI ultra-batterijbesparende modus. De snellaadmogelijkheden van 18 W zorgen voor snel opladen, zodat gebruikers minder tijd kunnen besteden aan opladen en meer tijd aan het creëren met Redmi 9T!

Prestaties

De procesor levert Redmi 9T een briljante mobiele ervaring met betere prestaties, minder warmteproductie en een lager energieverbruik. dus een langere accuduur Het is sneller en responsiever dan ooit tevoren.

Scherm

Heldere, scherpe kleuren barsten uit een bijna randloos scherm om een echte meeslepende video- en game-ervaring mogelijk te maken. Met een verbluffend 6,53-inch Dot Drop-display biedt Redmi 9T een uitzonderljike FHD + visuele ervaring die gewoon de beste in zijn klasse is. Bovendien ondersteunt het gecertificeerde scherm een comfortabele kijkervaring door blauw licht te filteren en gebruikers te beschermen tegen langdurie vermoeidheid van de ogen.

Xiaomi
99999997 Items

Specificaties

EAN:
6934177731433

16 andere producten in dezelfde categorie: