Huawei P8 - Grijs

Huawei P8 - Grijs

Referentie:

€ 125,00
€ 85,00 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Designed to inspire
De nieuwe Huawei P8 laat zien dat design en techniek geen concessies voor elkaar hoeven te doen. Deze high-end smartphone is gemaakt met uitsluitend premium materialen en heeft een uniek gelaagd ontwerp. Het resultaat: esthetische lijnen die leiden tot pure schoonheid en innovaties die je creativiteit een boost zullen geven.

inspirerend design

Premium materialen en stijlvol design komen samen

De Huawei P8 heeft een unieke metalen Unibody. Met behulp van een speciale Nano Molding Technology zijn verschillende hoogwaardige materialen naadloos in elkaar geperst. Zo ontstaat een prachtig design met een randloos 5.2-inch scherm aan de voorzijde en een camera die volledig vlak is weggewerkt aan de achterkant. En dat in een smartphone van slechts 6,4 mm dun. Met de P8 heeft Huawei de perfecte balans tussen ware schoonheid en comfort gevonden.

6.4 millimeter dun
Metalen Unibody

Slimmer en sneller
De nieuwe generatie van Kirin 930 chips biedt verbeterde prestaties met een extreem laag stroomverbruik. Met behulp van razendsnelle 64-bits processors in alle acht de elementen van de 8-core processor, levert de Huawei P8 meer vermogen en snelheid dan je ooit in een smartphone hebt ervaren.

Kirin 930 Chip
Intelligente (Hi 6402) Audio Processor

Een camera als nooit tevoren
De Huawei P8 legt de lat hoog met een verbazingwekkende 13MP camera die prachtige beelden natuurgetrouw reproduceert. De optische beeldstabilisator zorgt ervoor dat nagenoeg elke foto die je maakt haarscherp is en doet denken aan de kwaliteit van een professionele spiegelreflexcamera.


Optische beeldstabilisator

13MP camera

Crafted to create

De Huawei P8 is een smartphone die je creatieve brein inspireert. Met de Light Paint functie kun je lichtsporen schetsen om spectaculaire en unieke nachtopnames te maken. Daarnaast zorgt de Real Time Preview dat je kunt kiezen uit verschillende belichtingstijden om tot het voor jou perfecte shot te komen.

Light Paint functie

Lights, camera action!
Of je nu van familie-, natuur- of actiefilms houdt, met de Director Mode heb jij de regie in handen om de mooiste videos te maken. Net als een professionele regisseur kun je nu vanaf je smartphone meerdere cameras bedienen en de beste shots real-time met elkaar afwisselen. In enkele seconden heb je een professioneel ogende film die je direct via je sociale media netwerken kan delen.

Director Mode
HD videos afspelen (1080p)

Special effects

De Huawei P8 beschikt over diverse camerafuncties die je creativiteit nog meer vrijheid geven. Met applicaties als Time Lapse en vertraagde fotografie zet je de tijd naar je hand en maak je de mooiste content voor je eigen videos. Voeg daaraan je eigen soundtrack toe en je hebt videos die een groot publiek weten te raken.

Time Lapse

Laat het beste van jezelf zien
Met de Beauty Mode kun je de Huawei P8 vooraf zo programmeren dat jouw selfies altijd het beste in jezelf naar voren halen. Stel de camera in om je meest aantrekkelijke eigenschappen te benadrukken en leer de camera je eigen gezicht te herkennen elke keer dat je in beeld bent.

Perfect Selfie

Perfecte foto's in alle omstandigheden
De cameratechnologie op de Huawei P8 is ontworpen om ervoor te zorgen dat elke foto die je neemt je verwachtingen overtreft. Zelfs bij weinig licht maak je met de Huawei P8 duidelijke en scherpe fotos. De LED-flitser heeft twee kleurtemperaturen met wit en warm licht om een zo natuurlijk mogelijk licht na te bootsten.

Opnamen bij weinig licht
Flits met twee kleurtemperaturen

Altijd verbonden
Het slimme ontwerp van de antenne in combinatie met intelligente netwerk switch technologie zorgt ervoor dat er geen gesprek verloren gaat, ongeacht het netwerk waarvan je gebruik maakt. Zelfs bij roaming profiteer je van de beste verbinding met snelheden die tot 3x zo hoog zijn. En met de geavanceerde Wi-Fi techniek kun je al je gemaakte fotos of videos direct delen of zelfs live streamen zonder vertraging.


Stabiele gesprekskwaliteit

Verbeterde roamingsnelheid
Geavanceerde Wi-Fi techniek

Huawei
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6901443056682

16 andere producten in dezelfde categorie: