OPPO RX17 Pro - 128GB - Dual Sim - Emerald Green (Groen)

OPPO RX17 Pro - 128GB - Dual Sim - Emerald Green (Groen)

Referentie:

€ 399,00
€ 319,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Elegantie ontmoet betovering in de OPPO RX17 Pro

De schoonheid van de nacht is gevoeliger dan de dag. De RX17 Pro legt betoverende nachtmomenten vast door gebruik te maken van nachtopname instellingen die het licht in het donker begeleidt. Met de F1.5/F2.4 slimme diafragma camera en OIS optische stabilisator komen zelfs de zwakke lichtstralen samen. De AI Ultra-clear engine geeft met een druk op een toets alles wat je nodig hebt om de nacht in een foto vast te leggen. Als de nacht valt, laat dan de RX17 Pro de schoonheid om je heen onthullen.


Een dynamisch ontwerp geïnspireerd door licht en water

Elegantie ontmoet betovering in de RX17 Pro Radiant Mist behuizing. Mistig licht vloeit van donker blauw naar paars. Het 3D mistige glas en innerlijk licht komen samen en veranderen bij een ander licht. Dit geeft een dromerig en intens effect wat met je mee beweegt.


Gevoelens wat jou beweegt, van de vingertop tot de ziel

Naast de schoonheid van de RX17 Pro is het exterieur een genot voor het gevoel. Het zachte en graanachtige textuur herinnert je aan het strandglas. Het 3D mistige glas is vervaardigd met geavanceerde oppervlakte etstechniek. Als resultaat is er een verfijnde textuur ontstaan die rust als satijn op je handpalm. Het is vingerafdruk bestendigd, duurzaam en ontworpen om de ogen te betoveren terwijl het de aanraking aangenaam maakt.


Leven in waterkleuren

Water is leven. De RX17 Pro heeft een unieke notch, geïnspireerd op een waterdruppel die bijna gaat vallen. Een moment tussen beweging en stilte in, een moment waar alles nog mogelijk is . Zet je scherm aan en het barst vol leven alsof het doordrongen is van de kracht van water.


Slimmer en handiger, ColorOS 5.2

Met de nieuwe Smart Bar kun je snel navigeren tussen je favoriete apps en andere toepassingen. Met Screen Streaming kan je jouw telefoon verbinden met een ander scherm via USB-C naar HDMI. Of het voor een verbetere gameplay ervaring is of voor efficiënt werken, het kijken van jouw telefoondisplay op een groter scherm geeft nieuwe mogelijkheden in je leven. ColorOS 5.2 is de laatste versie van het slimme, efficiënte operatiesysteem en user interface van OPPO. Daarnaast is de batterij binnen slechts in 10 minuten voor 40% opgeladen. En met de vijf-core slimme bescherming, staat veiligheid op de eerste plaats.

OPPO
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6944284633865

16 andere producten in dezelfde categorie: