Motorola Moto Z3 Play - 64GB - Dual Sim - Deep Indigo (blauw)

Motorola Moto Z3 Play - 64GB - Dual Sim - Deep Indigo (blauw)

Referentie:

€ 245,00
€ 196,00 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Maak kennis met de nieuwe Motorola Moto Z3 Play. Deze dual sim smartphone van Motorola is compatible met de bekende Moto Mods die op de achterzijde geklikt kunnen worden. Het grote voordeel ten op zichte van zijn voorganger is dat er deze keer een gratis Power Pack Mod wordt meegeleverd.

Dankzij de dubbele camera kun je niet alleen scherpe foto’s overdag en in de nacht maken, maar kun je ook objecten en landschappen herkennen. Ben je een echte filmliefhebber? Dankzij het grote edge-to-edge 6,01 inch Full HD+ scherm bekijk je elke film of serie in perfecte kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk; de telefoon heeft een ontzettend snelle processor, grote accucapaciteit en kan zichzelf in een mum van tijd opladen.

Genoeg opslagcapaciteit en bijzonder krachtig

De Z3 Play is standaard voorzien van 64 GB-opslagcapaciteit. Het geheugen is uit te breiden met een microSD kaart van maximaal 2 TB. Doordat de Motorola smartphone 4 GB werkgeheugen heeft, zal het bijzonder snel kunnen schakelen tussen verschillende apps. Je apps zullen ook nog eens vloeiend draaien dankzij de supersnelle Qualcomm® Snapdragon™ 636 processor.

De Z3 Play is ook voorzien van een hoge accucapaciteit, waardoor je er de hele dag mee op stap kunt. Is je telefoon alsnog leeg? Dan klik je eenvoudig de meegeleverde Moto Power Pack op de achterzijde van de telefoon zodat je voor de hele dag vooruit kunt. Heb je jouw moto mod niet mee? Dankzij de TurboPower oplader is je telefoon binnen 15 minuten voldoende opgeladen voor een halve dag.

Maak kennis met Moto Mods

Moto Mods transformeren wat je met je telefoon kunt doen zodra je ze vastklikt. Een sterke stereoluidspreker toevoegen. Verhoog direct de accugebruiksduur. Of zelfs een film projecteren om met vrienden te kijken. Er worden steeds meer Moto Mods ontwikkeld door je favoriete merken. En de Moto Mods van nu met huidige en toekomstige Moto Z-telefoons.

Motorola
99999999 Items

Specificaties

EAN:
0723755122574

16 andere producten in dezelfde categorie: