Samsung Galaxy S8 - 64GB - Orchid Grey (Grijs)

Samsung Galaxy S8 - 64GB - Orchid Grey (Grijs)

Referentie:

€ 356,36
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Maak kennis met het adembenemende Infinity Display

Het revolutionaire design van de Galaxy S8 en S8+ begint al aan de binnenkant. We hebben ieder onderdeeltje van de telefoon opnieuw doordacht om de begrenzingen van het smartphone-scherm te doorbreken. Daarom zie je alleen nog maar content en bijna geen rand meer. Geen andere Galaxy smartphone van deze afmetingen heeft een scherm dat zo groot is en waar je zo diep in opgaat. En het past nog altijd comfortabel in je hand.

Geen grenzen meer

Het Infinity Display is een buitengewoon scherm dat over de randen van de smartphone heen loopt en zo een ononderbroken, gestroomlijnd oppervlak zonder hoeken of randen vormt. Zuiver, helder en geheel in glas. De volledige voorkant van de smartphone wordt ingenomen door het scherm dat naadloos overgaat in de aluminium behuizing. Het resultaat is een mooi afgerond, volmaakt symmetrisch en uitzonderlijk object.

De perfecte camera

Leg de mooiste momenten in je leven vast dankzij de Galaxy S8 of S8+ camera. De 12MP camera aan de achterzijde en de 8MP camera aan de voorzijde zijn ongekend snel en accuraat. Dag of nacht, je mist nooit nog een moment.

Onfeilbare beveiliging

Nieuwsgierige ogen zijn geen probleem meer, dankzij de iris-scanner op de Galaxy S8 of S8+. Jouw irispatroon is uniek, en niet te vervalsen. Dit betekent dat je telefoon en de gegevens die erop staan for your eyes only zijn. Een andere handige optie is gezichtsherkenning, waarmee je echt heel snel kunt ontgrendelen.

Zeg hallo tegen Bixby

Bixby verandert de manier waarop je met je telefoon werkt. Het is een persoonlijke assistent die weet wat je wil; of je nu praat, typt of op het touchscreen tikt. Je zit dus nooit vast aan een communicatiemethode. Het verandert ook de manier waarop je je telefoon gebruikt. Je hoeft het soms niet eens meer te vragen - je laat Bixby gewoon zien wat je wilt door je camera-app te openen. Ongekend makkelijk. *Na de release ondersteunt Bixby Koreaans, later zal Bixby in het Engels beschikbaar worden en daarna volgt het Chinees. De plannen voor ondersteuning van meer talen zijn nog onduidelijk. Bixby-spraakherkenning wordt binnenkort in enkele populaire apps in je eigen taal geintegreerd.

Samsung
99 Items

Specificaties

EAN
8806088730332

16 andere producten in dezelfde categorie: