Hauea Adjustable Professional Microphone Stand with Spider and Adaptor for Studio Program Recording, Podcasts & Broadcasting

Hauea Adjustable Professional Microphone Stand with Spider and Adaptor for Studio Program Recording, Podcasts & Broadcasting

Referentie:

€ 33,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
♪ ♫ 【Compatibiliteit】 Niet alleen compatibel met een normale studiomicrofoon, elke microfoonstandaard wordt geleverd met een bijgewerkte versie-adapter, dus het is compatibel met de Blue Yeti of een andere grotere microfoon. Deze microfoon-spin kan de diameter van de microfoon van maximaal 55 mm ondersteunen.
♪ ♫ 【Verstelbaar en duurzaam】 Met de 360 ° roterende arm kunt u de gewenste hoogte en hoek aanpassen. De microfoon-arm is voorzien van een supersterke veer, waardoor hij veel meer gewicht kan dragen. Dubbel verstevigd armontwerp voor extra kracht.
♪ ♫ 【Hoge kwaliteit】 Gemaakt van hoogwaardig stalen frame, de microfoonstandaard is stevig en duurzaam. Voorzien van microfoon-clip en basisclip van zinklegering. Je microfoon kan stevig worden vastgezet in deze microfoon-houder. (Kan maximaal 2 kg dragen).
♪ ♫ 【Gemakkelijk mee te nemen】 Het draagbaar ontwerp maakt het ook gemakkelijk om mee te nemen. Het gewicht van de microfoonstandaard is precies goed, niet te zwaar of te licht.
♪ ♫ 【Garantie】 Ideaal voor gezinnen, podia, radio-omroepstudio, opnamestudio en tv-stations etc.
Hauea
123 Items

Specificaties

EAN
9110025389453

16 andere producten in dezelfde categorie: