Canon PIXMA G1501 inkjetprinter Kleur 4800 x 1200 DPI A4

Canon PIXMA G1501 inkjetprinter Kleur 4800 x 1200 DPI A4

Referentie:

€ 170,20
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Compacte printer met navulbare inktcartridges met hoge capaciteit voor het dagelijks thuis printen van levendige foto's en scherpe documenten.

Compacte en voordelige printer voor dagelijks gebruik met grote paginavolumes
Print documenten van hoge kwaliteit met scherpe tekst en levendige foto's zonder witrand tot A4-formaat tegen lage kosten per pagina met deze compacte printer en de navulbare inktcartridges met hoge capaciteit. Maak hierbij gebruik van de eenvoudige USB-aansluitingen en de duurzaamheid om grote printvolumes te verwerken.

Ongelooflijke paginavolumes
Print nu voordelig en productief met grote volumes* tot 12.000 pagina's bij 2 zwarte inktcartridges of tot 7000 pagina's bij een enkele set kleureninktcartridges.

Prints van hoge kwaliteit
Print in hoge kwaliteit met Canon's FINE-technologie en hybride inktsysteem, met zwarte pigmentinkt voor scherpe documenten en dye-based kleureninkt voor levendige, foto's zonder witrand tot A4-formaat.

Compact, betrouwbaar, betaalbaar
Deze betaalbare, compacte printer past in elk huis en op elk kantoor en verwerkt betrouwbaar grote printvolumes dankzij het zeer duurzame FINE-inktsysteem en de papierinvoer aan de achterkant voor 100 vel.

Eenvoudige installatie en energiebesparing
Het instellen van de printer is eenvoudig met snelle USB-connectiviteit voor je PC. Verbruik minder stroom met de functie Auto Power Off, die de printer uitschakelt als deze niet wordt gebruikt.

Creatieve prints
Print je foto's heel eenvoudig op nieuwe en creatieve manieren met My Image Garden-fotosoftware met gezichtsherkenning, zodat je met gemak kunt zoeken door alle afbeeldingen op je PC.
147 Items

Specificaties

EAN
4549292129045

16 andere producten in dezelfde categorie: