Sony Xperia XZs - 32GB - Zilver

Sony Xperia XZs - 32GB - Zilver

Referentie:

€ 247,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Sony Xperia XZs heeft een grootte van 5.2 inch en een waterbestendig design (IP65/68). Voor een regenbui hoef je dus niet meer bang te zijn! De 19 Megapixel camera is gebouwd met Super slow motion (960 beelden per seconde) en de 13 Megapixel frontcamera zorgt voor de mooiste selfies van jezelf en je vrienden. De Sony Xperia XZs geeft je het beste geluid die je je kunt voorstellen. Dit toestel beschikt over Hi-Res Audio met Digital Noise Cancelling en Stereo Speakers!

Camera

Motion Eye is het nieuwe camerasysteem dat gebruikt wordt in de Xperia XZs. Nieuwe opties door het gebruik van Motion Eye zijn Super slow motion en foto’s maken voordat je de foto gemaakt hebt!

Met de optie slow motion speelt de Motion Eye de werkelijkheid 34 keer langzamer af met 960 beelden per seconde (fps)! Door de langzame slow motion kunnen details die op volle snelheid heel normaal zijn in slow motion ineens een hele andere beeld geven.

De Sony Xperia XZs maakt ook foto’s voordat je überhaupt een foto gemaakt hebt! Voordat je op de knop klikt, registreert de Motion Eye camera uit zichzelf beweging en maakt hij 4 foto’s. Als je dan zelf daadwerkelijk op de knop hebt geklikt voor het maken van een foto, laat de Xperia XZs de 4 foto’s voorafgaand aan je eigen foto zien, zodat je zelf de mooiste kan kiezen! Zo kun je altijd de foto kiezen waar jouw moment het beste is vastgelegd.

Audio

De Sony Xperia XZs heeft een geïntegreerde Hi-Res Audio dat zorgt voor een enorm rijk geluid. Zelfs als je muziek niet in Hi-Res beschikbaar is, worden je favoriete nummers toch opgeschaald naar bijna Hi-Res kwaliteit. Zo lijkt het altijd alsof je bij de studio-opnamen zit van jouw favoriete artiesten!

Naast de beste geluidskwaliteit kun je met de Sony Xperia XZs tot wel 98% van externe geluiden filteren. Zit je in een vliegtuig, een rumoerige metro of wil je gewoon geen geluid om je heen horen? Dan kan je dankzij Digital Noise Cancelling dus 98% van externe geluiden filteren en kun je je extra goed concentreren.

Sony
475 Items

Specificaties

EAN
7311271583578

16 andere producten in dezelfde categorie: