STEYG Polssteun voor Toetsenbord | Kat Blauw

STEYG Polssteun voor Toetsenbord | Kat Blauw

Referentie:

€ 32,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Ergonomische polssteun met een uniek STEYG design. Hiermee kun je comfortabel met je keyboard typen voor die lange uren achter de computer. Zorgvuldig handgemaakt van canvas, vilt en gevuld met natuurlijk boekweitkaf voor optimaal comfort. Afmetingen kussen: 49 x 7.5 cm en 2 cm hoog.

Dit product bevat 1 polssteun bedoeld om voor je toetsenbord te plaatsen. De lengte is geschikt voor een reguliere toetsenbord met numpad. Je polsen hebben veel te verduren met veel ronddraaiende en heen en weer bewegingen, dus geef je polsen een leuk kussentje kado!

Gevuld met natuurlijke boekweitkaf!

Onze STEYG polssteun helpt bij het comfortabel kunnen typen achter de computer of laptop. De polssteun is gemaakt van canvas stof gevuld met natuurlijk boekweitkaf. De steun helpt je polsen te ondersteunen zodat je minder last krijgt van zware polsen. Door de polssteun breng je jouw polsen op vergelijkbare hoogte als je vingertoppen. Hierdoor leunen je polsen op de steun en heb je geen extra spierkracht nodig om je handen boven het toetsenbord te houden. Je verlicht hiermee de polsen en het typen kost daardoor minder moeite.

Boekweitkaf of boekweitdoppen bieden optimale comfort aan en worden ook vaak gebruikt voor het vullen van kussens. Boekweitkaf vormt zich aan het gewicht en de vorm van je polsen, hierdoor kun je optimaal ontspannen. Ook helpt boekweitkaf met luchtcirculatie, je hebt hierdoor minder last van zwetende polsen die plakken aan je tafel. Boekweitkussens worden in Japan al eeuwen lang gebruikt bij het verhelpen van migraine en andere lichaamspijnen.

STEYG
123 Items

Specificaties

EAN
6013922567524

16 andere producten in dezelfde categorie: