8 in 1 USB-C Hub Adapter - 4K HDMI/RJ 45 Poort /SD/MicroSD/TF Kaartlezers/USB 3.0 A/Type-C PD

8 in 1 USB-C Hub Adapter - 4K HDMI/RJ 45 Poort /SD/MicroSD/TF Kaartlezers/USB 3.0 A/Type-C PD

Referentie:

€ 54,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Met de 8 in 1 USB-C HUB, die ook beschikt over een 4K HDMI aansluiting en maar liefst 3 USB 3.0 poorten, kun je nu heel makkelijk al je randapparaten aansluiten én razendsnel bestanden verzenden of ontvangen! Je verbindt met een handomdraai externe apparaten zoals een HD TV, monitor of projector met behoud van kwaliteit. Tevens wordt de kwaliteit van levendige 3D-effecten bij bijvoorbeeld videobellen gewaarborgd. Tot slot is de USB 3.0 A maar liefst 10x sneller dan zijn voorganger USB 2.0 en haal je met de 8 in 1 USB-C HUB naast gemak en kwaliteit ook nog eens snelheid in huis!

Kies voor gemak!
Je hebt net de nieuwste MacBook Pro gekocht. Waarom? Omdat het een beest van een laptop is met een super stijlvol design. Vol trots bekijk je jouw nieuwe speeltje uitgebreid. Maar wat nu?! Er valt je meteen wat op. Door het stijlvolle design zijn nagenoeg alle poorten verwijderd. Hoe ga ik nu al mijn randapparaten aansluiten?

Allemaal losse kabeltjes, aansluitingen, een wirwar van lastige oplossingen? Slechts het minimale aansluiten en dan maar aldoor wisselen van apparaat door alles weer opnieuw los te koppelen en aan te sluiten? Dat kan beter!

Met de 8 in 1 USB-C Hub adapter maak je in een handomdraai een uitgebreid kantoor of multimedia centrum van jouw apparaat. Sluit randapparaten aan op je apparaat met een Type-C USB zoals een MacBook Pro, Chromebook, Smartphone en vele andere apparaten. Kies voor plug & play, kies voor gemak!


Specificaties:
1 x 4K HMDI @ 30 HZ
1 x RJ 45 Gigabit Ethernet Poort
1 x TF Kaartlezer, ondersteunt kaarten tot 265Gb
1 x SD/Micro SD kaartlezer, ondersteunt kaarten tot 265Gb
3 x USB 3.0 A Poorten
1 x USB-C Poort te gebruiken als oplaadpoort. 87W 5V @ 1500mA

4K HDMI Uitgang
Een 4K HDMI @ 30Hz uitgang die verschillende media ondersteunt, stuurt 4K UHD- of Full HD 1080p-video's rechtstreeks naar een HD TV, Monitor of Projector. Je kunt video en audio goed streamen op het grote scherm.

RJ 45 Gigabit Ethernet
Een Gigabit Ethernet Poort voor stabiele en snelle LAN-verbindingen. Je kunt altijd en overal genieten van een stabiele internetverbinding. De adapter ondersteund netwerken met snelheden tot wel 1000 Mb/sec. De adapter zal automatisch het type netwerk herkennen. Geen installatie nodig.

USB 3.0 A Poorten
Deze USB-C Hub heeft 3 USB 3.0 A poorten. Hiermee kunt u meerdere randapparaten tegelijk op uw laptop aansluiten. USB 3.0 A levert een razendsnelle overdrachtssnelheid tot 5 Gbps, wat 10 keer sneller is dan USB 2.0. Plug&Play

SD/Mirco SD/TF Kaartlezers
Met de SD/Micro SD/TF kaartlezers zet je eenvoudig gegevens over van je camera of telefoon met een leessnelheid tot wel 208 Mb/sec.

Aluminium behuizing
Behuizing van aluminium, slank, licht, vingerafdruk- en slijtvast om overstroom, overspanning, kortsluiting en hoge temperaturen te voorkomen. Met zijn elegante oppervlak in Space Grey past het perfect bij je Macbook Pro of andere apparaten met soortgelijk uiterlijk.

87W PD oplaadpoort
De USB C-oplaadpoort ondersteunt een maximale vermogen van 87W snellader met een output van 5V @ 1500mA. U kunt uw MacBook of andere type C-apparaten ook opladen in kantoren of vergaderruimten.

Compatibiliteit
Geschikt voor laptops zoals MacBook Pro MacBook Air Dell, Lenovo, SANSANG, HUAWEI, Chromebook, iPad en vele andere apparaten met een USB-C aansluiting. Geschikt voor smartphones met een USB-C aansluiting. De adapter is uitermate geschikt voor elke apparaat welke beschikt over een Type-C USB aansluiting

Kwaliteit
Geweldige compatibiliteit. Aluminium behuizing is sterk, slijtvast en vingerafdrukvrij door de matte finish van het Space Grey kleur. Slimme Chipset voorkomt overstroom, overspanning, kortsluiting en hoge temperaturen. Slank en licht, 70g, gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Mooie Space Grey kleur past bij de look van vele nieuwe laptops. Fabrieksgarantie van 1 jaar.



Maralti
123 Items

Specificaties

EAN
8719327308936

16 andere producten in dezelfde categorie: