Gaming  set 4 in 1  met led verlichting  Bedaard Keyboard Muis met USB headset en muismaat regenboogkleur

Gaming set 4 in 1 met led verlichting Bedaard Keyboard Muis met USB headset en muismaat regenboogkleur

Referentie:

€ 69,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Gaming set1 4 in 1

spelpakket

De ESPORT gamen set is perfect voor degenen die willen deelnemen aan het wereldwijde gamepakket. Toetsenbord, muis, headset en muis maat worden perfect aangevuld als je het meeste geeft in je games

toetsenbord

Gemaakt van sterke en duurzame materialen, hun compacte formaat is ideaal voor alle soorten kantoren met regenboog led verlichting .

muis

De muis heeft een ergonomisch, tweehandig ontwerp dat een perfecte hantering, grip en prestaties mogelijk maakt met led verlichting de kleur van led wordt automatisch veranderd Teflon-voetjes zorgen voor perfect glijden. Het beschikt over een optische sensor met een ultrasnelle verversingssnelheid voor uiterste nauwkeurigheid, snel schakelen op topniveau,. snelheid. Ledverlichting in zeven kleuren.

Muismaat

De muismaat is gemaakt van een zachte stof, die zorgt voor een snelle respons en nauwkeurige bewegingen met elke muis. Natuurlijke rubberen basis met versterkte randen voorkomt dat de muismat van de tafel glijdt, wat het hand- en polscomfort maximaliseert, zodat u urenlang kunt gamen.

helm

MACP1-hoofdtelefoon met hun ultracomfortabele, volledig instelbare en stevige met zijn hoogwaardige zachte hoofdbandkussens, comfortabel en laat u genieten van uitgebreide gamesessies. Ze bieden een premium geluidskwaliteit die speciaal is ontworpen voor gamers dankzij de hoogwaardige luidsprekers..

Merkloos
123 Items

Specificaties

EAN
8201756788163

16 andere producten in dezelfde categorie: