Logitech K120 - Bedraad Toetsenbord - QWERTY / Zwart

Logitech K120 - Bedraad Toetsenbord - QWERTY / Zwart

Referentie:

€ 24,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Kwaliteit zoals u van Logitech gewend bent!
Logitech is een veelbesproken A-merk wat zich al tientallen jaren bezig houdt met de verkoop van randapparatuur voor computers. Eén ding hebben alle producten gemeen, de kwaliteit en betrouwbaarheid. Wie denkt aan Logitech denkt aan de kwaliteit en het gebruiksgemak. Logitech heeft voor ieder wat wils en baseert hun producten op comfort en prijs/kwaliteit!

Compact maar robuust
Het K120 toetsenbord van Logitech is een compact maar robuust en functioneel toetsenbord van de kwaliteit die u van Logitech gewend bent. Het toetsenbord heeft een dun profiel wat zorgt voor een strakke uitstraling op uw bureau. Ook zorgt het dunne profiel ervoor dat u uw handen in een meer comfortabele en neutrale positie houdt.

Comfortabel en stil typen
Met het Logitech K120 toetsenbord heeft u een comfortabele en stille typervaring. Logitech heeft de toetsen zó ontwikkeld dat er nauwelijks geluid gemaakt wordt bij een toetsaanslag. U kunt de stevige pootjes onder het toetsenbord uitklappen waardoor u de toetsenbordkanteling met 8 graden vergroot. Zo kunt u met dit toetsenbord voldoen aan uw persoonlijke ergonomische behoeften!

Duidelijke en duurzame toetsen
Het K120 toetsenbord beschikt over toetsen die ervoor gemaakt zijn om makkelijk te lezen. De vetgedrukte, vel witte letters op de toetsen zorgen ervoor dat het overduidelijk is welke toets u aanslaat. De toetsen zijn duidelijk genoeg dat zelfs iemand met verminderd zicht goed kan zien welke toets er aangeslagen wordt! De toetsen zijn zeer duurzaam omdat de opgedrukte letters behoorlijk slijtvast zijn. Volgens verschillende testen die Logitech heeft uitgevoerd gaan de toetsen tot wel 10 miljoen (!) toetsaanslagen mee!

Plug-and-play
Dit K120 toetsenbord is uitgerust met een handige plug-and-play functionaliteit. Dit houdt in dat u enkel de USB-kabel aan hoeft te sluiten in een vrije poort in uw computer en u gelijk aan de slag kunt met het toetsenbord. Zo heeft u geen last van het installeren van ingewikkelde drivers en kunt u gelijk aan het werk, wel zo makkelijk!
Logitech
123 Items

Specificaties

EAN
9788038018365

16 andere producten in dezelfde categorie: