ThinkSmartView/8/IPS/Snpdrgn624/2GB/8GB

ThinkSmartView/8/IPS/Snpdrgn624/2GB/8GB

Referentie:

€ 396,00
€ 356,40 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Haal meer uit je dag dan ooit
Je pc heeft een beperkte capaciteit voor het uitvoeren van meerdere taken tegelijk; maak bronnen vrij voor een ongestoorde productiviteit terwijl ThinkSmart View de administratieve en samenwerkingsaspecten uitvoert. Het is eenvoudig te implementeren en te onderhouden en is ontworpen voor een betrouwbaar, always-on gebruik. De intuïtieve touchscreen interface, waar je met een aanraking een vergadering in Microsoft Teams kunt starten, zorgt ervoor dat er geen vertragingen meer zijn. Zie je productiviteit toenemen!

Vergader effectiever
Samenwerking is een fluitje van een cent met de mogelijkheid voor spraakopdrachten via ThinkSmart View. Gebruik het om (video)gesprekken te voeren zonder het werk te beïnvloeden dat op je pc wordt uitgevoerd. Met de Microsoft Teams IP-telefoonapp kun je genieten van een helder geluid in privacy-instellingen dankzij de krachtige, ingebouwde microfoons en luidsprekers. Zo kun je effectiever vergaderen en staat de besproken inhoud centraal. Of gebruik het in het openbaar met de optionele ThinkPad X1-koptelefoon met actieve ruisonderdrukking.

Bied de moderne werknemer de juiste tools
Het mooie, gebruiksvriendelijke ontwerp van de ThinkSmart View is te gebruiken in verschillende kantoren*; ook thuis als je daar op afstand werkt. Het is flexibel genoeg voor gebruik op een flexplek en gemeenschappelijke ruimtes met mogelijkheden voor telefonische gesprekken, inclusief telefooncabines en andere gedeelde ruimtes. Er zijn toekomstige updates gepland voor de implementatie van handige functies zoals chat, het delen van bestanden en meer. *ThinkSmart View is niet bedoeld als slim apparaat voor thuis; het is ontworpen voor zakelijk gebruik en vereist een commerciële licentie van Microsoft.

Houd persoonlijk werk privé
Met de beveiligingsfuncties van ThinkSmart View kun je met een gerust hart aan het werk. De ingebouwde camerasluiting en dempknop voor de microfoon beschermen je. Je kunt niet worden gezien of gehoord als je dat niet wilt. Wanneer je het apparaat niet gebruikt, blijft het vergrendeld met een pincode van vier cijfers. Als het apparaat is gekoppeld via Bluetooth® wordt het tegelijk met je pc vergrendeld.

Service op maat voor maximale resultaten
Het Lenovo-team Smart Office Professional Services, beschikbaar tegen een aanvullende vergoeding, zorgt voor service op maat voor het Smart Office-assortiment, zodat je het beste kunt halen uit deze geavanceerde oplossingen voor samenwerken.

Lenovo ThinkSmart View - Slimme weergave - LCD - 8" - 1280 x 800 - draadloos - Wi-Fi, Bluetooth - 10 Watt - zakelijk zwart
Lenovo
999 Items

Specificaties

EAN
0194778100762

16 andere producten in dezelfde categorie: