Lipa Granite 10 inch tablet 32 GB 4G - Telefoonfunctie - Gps

Lipa Granite 10 inch tablet 32 GB 4G - Telefoonfunctie - Gps

Referentie:

€ 148,99
€ 141,54 5% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Wilt u een zeer uitgebreide tablet met mogelijkheden als een telefoonfunctie en GPS? De Lipa Granite 10" 2/32 GB 4G phonetablet bezit deze functies en heeft een supersnelle werking!

Octacore processor en geheugen

De Lipa Granite phonetablet bevat een Octacore-processor. Dit betekent dat de processor 8 kernen bezit en dus dubbel zo groot is als een Quadcore-processor. Daarnaast bevat dit model een werkgeheugen van 2 GB werkgeheugen. Praktisch gezien betekent dit dat de tablet meerdere apps en programma's tegelijkertijd kan runnen zonder dat de tablet traag wordt. Ook bevat dit model een harde schijf van 32 GB. Dit betekent dat u genoeg geheugen heeft om data op te slaan. Daarnaast is dit ook uit te breiden met SD-kaarten of externe harde schijven. Het systeem wordt bestuurd door Android 7.0 wat geheel naar uw eigen wens in te delen is.

Resolutie en camera

Deze tablet bevat een resolutie van 1920 x 1200 pixels met een IPS-scherm. Dit betekent dat de kleuren net wat mooier in beeld worden gebracht. Daarnaast bevat de Lipa Granite phonetablet een dubbele camera. De achtercamera bezit 5 megapixels aan resolutie en de voorcamera 2 megapixels.

Internetverbinding

Internet kan de tablet verkrijgen door Wifi, een simkaart met internetabonnement, een ethernetkabel en een internetdongle. Dit maakt de tablet geavanceerd en u bepaalt zelf hoe u internet wilt verkrijgen op het apparaat.

Telefoonfunctie en GPS

De Lipa Granite phonetablet beschikt over een telefoonfunctie. Zo bezit de tablet over een dual simkaartingang. Praktisch gezien betekent dit dat u twee simkaarten tegelijkertijd in de tablet kunt doen. Dit betekent dat u dus aan de hand van de simkaart met de tablet kunt bellen en internet kunt verkrijgen. Daarnaast bezit de tablet ook een GPS-chipset wat betekent dat u onafhankelijk van het internet GPS kunt verkrijgen. Deze functies maken uw tablet helemaal compleet!

Aansluitingen

Het model bezit verschillende aansluitingen. Zo bezit de Lipa Granite phonetablet aansluitingen voor de voeding, micro-usb, microfoon, microSD en twee voor de simkaart (grootste formaat). De bluetooth-versie van de tablet is 4.0.

Wilt u graag bescherming voor uw tablet. Dan is een leren hoes 10 inch of een hoes met toetsenbord 10 inch een juiste keuze. Heeft u interesse in een andere tablet? Bekijk dan ons assortiment tablets.

Deze tablet is een luxe voor u! Voor een kleine prijs ontvangt u zo meerdere mogelijkheden op uw tablet!
LIPA
999 Items

Specificaties

EAN
8719324329347

16 andere producten in dezelfde categorie: