T Heerst

T Heerst

Referentie:

€ 11,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De achtste cd van Acda En De Munnik. De titel verwijst naar de gelijknamige theatertour, die in 2012 plaats vindt.

Het cabaret- en muziekduo Acda En De Munnik heeft door de jaren heen een unieke status opgebouwd en kan terugkijken op een indrukwekkende lijst met successen, zowel in het theater als in de hitlijsten. Uitverkochte shows, gouden en platina platen. Maar met terugkijken houden de heren zich niet bezig. Wel hebben ze veel tijd gestoken in de voorbereiding van de nieuwe show en ook voor dit nieuwe album is niets aan het toeval overgelaten. Het album is opgenomen in de legendarische Sun Studio in Memphis, waar o.a. Elvis en Johnny Cash hun sporen achterlieten. JB Meijers heeft de cd geproduceerd.

Naast de nieuwe liedjes, bevat het album een nieuwe versie van de vorig jaar verschenen hitsingle 'Woorden Van Een Ander' en als bonus-tracks staan de twee nummer één-duetten, die ze met Nick en Simon uitbrachten, op het einde van dit album.

Het album verschijnt in twee configuraties. Dit betreft de gelimiteerde speciale editie, die als extra een bonus-dvd bevat met ongeveer 45 minuten uit hun vorige theaterprogramma 'ODE II'.

457 Items

Specificaties

EAN
8718375089873

16 andere producten in dezelfde categorie: