The Punishment Of Luxury (CD+DVD)

The Punishment Of Luxury (CD+DVD)

Referentie:

€ 31,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
The Punishment Of Luxury is het dertiende studioalbum van synth pop pioniers Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD). Op het album combineren Andy McCluskey en Paul Humphreys de nostalgie en romantiek van hun oude werk met een nieuwe aanpak buiten hun comfort zone.

Het album is de langverwachte opvolger van de bejubelde plaat English Electric uit 2013. The Punishment Of Luxury is een gewaagde verzameling meesterlijk geschreven synth pop tracks.

“Op dit album hebben we het voor elkaar gekregen mooie dingen te maken van random geluiden en repetitieve patronen”, aldus Andy. “Het probleem is, we kunnen het niet laten om een catchy melodie te schrijven!”

Het album is vernoemd naar een schilderij uit 1891 van de Italiaan Giovani Segantini. Verwacht qua sound het Kraftwerk-achtige “Isotype” en “Robot Man”, blue-eyed soul ballads “One More Time” en “The View From Here”, maar ook meer traditionele OMD songs zoals “Kiss Kiss Kiss Bang Bang Bang” en het synth-heavy titelnummer.

De invloed van de band die The Quietus ooit bombardeerde als een van de beste bands ooit is alomtegenwoordig. Onder andere The XX, The Killers en LCD Soundsystem’s James Murphy hebben OMD genoemd als inspiratie, en bands zoals Future Islands en Chvrches laten sporen zien van het OMD DNA.

Deze CD+DVD bevat het album en de making-of documentaire inclusief track-by-track commentaar.
O.M.D.
457 Items

Specificaties

EAN
0889854355029

16 andere producten in dezelfde categorie: