Through The Barricades (Remastered) (CD+DVD)

Through The Barricades (Remastered) (CD+DVD)

Referentie:

€ 15,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Op 22 september verschijnt de Remastered/Revisited Edition van Spandau Ballet’s album Through The Barricades (1986). Het classic album is geremastered van de originele mastertapes en aangevuld met exclusief bonusmateriaal.

De CD/DVD bevat naast de originele 9 albumtracks onder andere remixes inclusief een onlangs gevonden demoversie van het titelnummer, een 12” versie van “Cross The Line” en een destijds onuitgebrachte versie van “Fight The Heartache”. De DVD bevat een speciaal voor deze release vervaardigde documentaire, met oude promo clips, nooit eerder verschenen film footage en nieuw beeldmateriaal.

Through The Barricades is geremastered van de originele mastertapes in de Air Studios in Hampstead in samenwerking met de band en originele producer Gary Langan, die eerder werkte met artiesten zoals Queen, The Art Of Noise, Seal, Yes, Billy Idol en meer. De liner notes bevatten interviews met de bandleden, doorspekt met nooit eerder verschenen foto’s en outtakes van de photoshoot voor de albumhoes, gemaakt door de wereldberoemde fotograaf Nick Knight.

Spandau Ballet - Through The Barricades verschijnt 22 september 2017 op CD/DVD en op 180 gram vinyl.

“Hearing it was to be reminded how I felt when I first wrote it and, like all songwriters, that feeling when the song is still a secret and only belongs to you.” Gary Kemp, 2017
457 Items

Specificaties

EAN
0889853639823

16 andere producten in dezelfde categorie: