Various Artists - Pop Op Tv

Various Artists - Pop Op Tv

Referentie:

€ 30,64
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Dit 200 pagina tellend boekje is gepresenteerd op de Verzameljaarbeurs in Utrecht en het eerste exemplaar is overhandigd aan Eddy Becker. Dit boekwerk is een overzicht van alle popartiesten die voor de Nederlandse televisie werden opgenomen tussen 1960 en 1975. Opgetekend en gearchiveerd door AVRO-archivaris Richard Groothuizen geeft het een prachtig beeld van alle programma's als TopPop, Eddy Ready Go, Vjoew, Doebidoe, Popzien en Twien.

Wanneer waren The Beatles op tv in Nederland, wanneer was het allereerste tv optreden van David Bowie buiten Engeland en wanneer was ABBA voor het eerst in Nederland? Een antwoord op al die vragen vind je terug in dit boekje.

Een prachtig overzicht met als extra een documentaire met historische opnamen uit die programma's op dvd. Deze documentaire neem je mee naar de periode 1960 - 1975 en daarin kun je op een fantastische manier historische momenten van 'pop' programma's als Tienermagazine, Rooster, Vjoew en TopPop herbeleven. Zoals bekend, zijn vele programma's gewist of zelfs indertijd live uitgezonden en nooit opgenomen. Van sommige programma's (Fan Fan) zijn maar enkele seconden bewaard gebleven, maar het uiteindelijke resultaat mag er toch zijn.

Als extra zijn nog 5 clips toegevoegd.
457 Items

Specificaties

EAN
0602527233857

16 andere producten in dezelfde categorie: