Ram (Super Deluxe Edition)

Ram (Super Deluxe Edition)

Referentie:

€ 140,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
'RAM' is het laatste album uit Paul McCartney's iconische catalogus dat de 'DeLuxe Paul McCartney Archive Collection' behandeling krijgt. Eerder zijn al succesvolle heruitgaven van 'McCartney', 'McCartney II' en 'Band On The Run' op de markt gebracht. Die laatste uitgave won dit jaar de Grammy voor 'Best Historical Album'.

De 'Deluxe Edition Box Set' is een collectors item voor elke fan. Het bevat een 112 pagina's tellend boekje, foto's, handgeschreven songteksten en muziek, vier cd's en een bonus dvd die het volledige verhaal vertelt van hoe het album groeide en een plaats kreeg in de muziekgeschiedenis als één van de meest geliefde albums uit de catalogus van McCartney. De dvd die er bij hoort, toont nooit eerder getoond beeldmateriaal, waaronder de allernieuwste documentaire 'Ramming' en ook de originele muziekvideo's van 'Heart Of The Country' en '3 Legs'.

Het remasteren van 'RAM' gebeurde in de Abbey Road studio met hetzelfde team van specialisten dat ook de complete catalogus van The Beatles remasterde.
457 Items

Specificaties

EAN
0888072334502

16 andere producten in dezelfde categorie: