Rurouni Kenshin Trilogy (Dvd)

Rurouni Kenshin Trilogy (Dvd)

Referentie:

€ 25,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met een productiebudget van ruim 30 miljoen dollar verleggen Rurouni Kenshin 2 en 3 de grenzen van de Japanse film. De opnames voor beide films duurden maar liefst zes maanden met locaties verspreid over heel Japan. Van Yamagata in het noorden tot Kumamoto in het zuiden. Na het succes van het eerste deel in 2012 zullen de fans reikhalzend uitkijken naar de langverwachte sequels!

Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno
Kenshin Himura (Takeru Satô) gaat de strijd aan met de kwaadaardige Makoto Shishio (Tatsuya Fujiwara). Makoto Shishio werkte vroeger voor de Meiji-regering maar wil deze nu ten val brengen. Kenshin Himura pakt het zwaard dat hij zwoer nooit meer te trekken. Hiermee bepaalt hij het lot van het hele land.

Rurouni Kenshin: The Legend Ends
Nadat Kenshin Himura op Shishio's slagschip overboord sprong om zijn minnares te redden, komt hij bij zijn herstel oog in oog met Seijuro. Seijuro heeft hem toen hij klein was leren vechten. Kenshin realiseert zich dat hij de schurkachtige Shishio niet kan verslaan en wil daarom dat zijn meester hem een ultieme techniek leert. Kenshin zal moeten leren hoe hij zijn innerlijke kracht kan ontgrendelen voor zijn eindstrijd met Shishio.
457 Items

Specificaties

EAN
4013549066983

16 andere producten in dezelfde categorie: