DVD Vivaldi - Dangerous Liaisons

DVD Vivaldi - Dangerous Liaisons

Referentie:

€ 15,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Marquise de Merteuil en Vicomte de Valmont spelen een gevaarlijk spel met de liefde. De voormalige geliefden troeven elkaar af met sensuele wreedheden. Ze dagen elkaar uit om anderen te verleiden. Hun relatie komt op scherp te staan als Valmont echt lijkt te vallen voor de verleidelijke maar kuise Présidente de Tourvel. In de venijnige strijd die volgt gaan alle betrokkenen uiteindelijk ten onder. Een fatale liefdesgeschiedenis. Én een portret van een tijdperk, waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges.

De reacties in de pers voor de Nederlandse tournee van Vivaldi Dangerous Liaisons logen er niet om: De eerste “indrukwekkende samenwerking (NRC)” van OPERA2DAY met de Nederlandse Bachvereniging valt in goede aarde. “In energie, elasticiteit en scherp schakelen toont de Bachvereniging zich een flexibel topensemble (NRC).” “Onder de muzikale leiding van Hernán Schvartzman klonk een warmbloedige, door en door Italiaanse Vivaldi (Theaterkrant).”

De combinatie van Vivaldi’s muziek met een nieuw libretto resulteert in “een volmaakte synthese (Place de l’opera)”. “Deze combinatie van historiserende en innovatieve operapraktijk kan niet luid genoeg worden toegejuicht … De bollebozen van OPERA2DAY, aangevoerd door Serge van Veggel, geven weer een fraai staaltje van out-of-the-boxdenken (De Volkskrant).”

Ook over het toneelbeeld is de pers enthousiast. “Beeldschone decorelementen; de kostuums van Mirjam Pater zijn vaak prachtig, de pruiken van Nienke Algra schitterend en spectaculair (De Groene Amsterdammer).”
OPERA2DAY
457 Items

Specificaties

EAN
9789082323344

16 andere producten in dezelfde categorie: