Listen Without Prejudice / MTV Unplugged (Limited Edition) (Boxset)

Listen Without Prejudice / MTV Unplugged (Limited Edition) (Boxset)

Referentie:

€ 44,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
‘Listen Without Prejudice Vol 1.’ was het tweede soloalbum van George Michael, opvolger van het debuutalbum ‘Faith’. Dit tweede studioalbum verscheen op #1 in de Engelse charts, werd bekroond met 4 x platina en belandde wereldwijd in de top 10 van de albumlijsten. Een inmiddels tijdloos album met hits als ‘Freedom’,‘Praying For Time’, ‘Mother’s Pride’ en ‘Cowboys & Angels’. De single, ‘Freedom! ’90’, werd uitgebracht met een inmiddels legendarische videoclip waarin George Michael zelf niet te zien was maar de tekst liet playbacken door 5 supermodellen, Noami Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz en Cindy Crawford.

Ter ere van de heruitgave brengt Sony Music, in samenwerking met de BCC en Channel 4, dit najaar de film ‘Freedom: George Michael’ uit. In deze film vertelt George Michael over het ontstaan en maken van ‘Listen Without Prejudice Vol 1’, zijn persoonlijk verhaal over het verliezen van zijn levenspartner en de rechtszaak met Sony Music. De film bevat ook interviews van o.a. Stevie Wonder, Elton John, Liam Gallagher, Mark Ronson, Tony Bennett, Mary J Blige, Jean Paul Gaultier en Ricky Gervais.

Deze boxset zal, naast het originele album, bestaan uit het nog niet eerder uitgebracht MTV Unplugged album uit 1996, mixen van de albumtracks, b-sides, op DVD een TV special uit 1990 en de MTV 10th Anniversary uitvoering van ‘Freedom! ’90'.

Naast deze boxset is de heruitgave ook beschikbaar als dubbel-cd (originele album en MTV Unplugged album) en als stand-alone album op lp .
457 Items

Specificaties

EAN
0888751580428

16 andere producten in dezelfde categorie: