Imagine The Ultimate Collection (Limited Super Deluxe Edition)

Imagine The Ultimate Collection (Limited Super Deluxe Edition)

Referentie:

€ 72,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Op 5 oktober verschijnt er een uitgebreide, zes discs tellende heruitgave van een van de meest iconische albums aller tijden: Imagine van John Lennon.

Deze nieuwe editie neemt de luisteraar mee op een intieme reis door het album uit 1971, vanaf de eerste schrijf- en demosessies in Johns huis in Tittenhurst Park, tot laatste studio-opnames met producer Phil Spector. Het levert een opzienbarend naslagwerk op van het leven dat John Lennon en Yoko Ono indertijd leidden.

De uitgebreide Super Deluxe box bevat vier cd’s en twee blu-rays. Hierop vind je onder meer een splinternieuwe stereo mix van het originele album (gemaakt door de met een Grammy onderscheiden geluidstechnicus Paul Hicks). De onder supervisie van Yoko Ono samengestelde box bevat bovendien een karrenvracht aan nooit eerder uitgebracht materiaal, waaronder een reeks outtakes, de zogeheten ‘raw studio recordings’ (waarop je John en de Plastic Ono Band ongestoord aan het werk hoort in de studio) en een unieke track-by-track audiodocumentaire waarbij je het verhaal achter elke song leert kennen. De eerste Blu-ray disc bevat 5.1 en Stereo 24-96 mixen van het album, de singles, extra’s en outtakes, plus een geremasterde ‘Quadrasonic’ mix van het album. De tweede Blu-Ray disc bevat een nieuwe mix in 5.1 en Stereo 24-96 van de raw studio studio recordings en biedt een bijzonder kijkje in de keuken van het opnameproces, aangevuld met interviews met John en Yoko. Als kers op de taart zit er ook een 120 pagina’s tellend boekwerk bij de box.
457 Items

Specificaties

EAN
0602567671268

16 andere producten in dezelfde categorie: