Vonyx DJ booth met verstelbaar meubel en scherm

Vonyx DJ booth met verstelbaar meubel en scherm

Referentie:

€ 249,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Deze DJ Booth set van Vonyx is makkelijk op te bouwen en is voor iedere mobiele DJ of drive-in show een absolute must-have. In de meeste gevallen zijn de DJ Booth sets duur en onhandig maar daar maakt deze set van Vonyx een eind aan.

Bij deze set hoor een simpel demonteerbaar meubel die je in hoogte kan verstellen. Het meubel heeft een 1 meter brede tafel waar je een mixer, draaitafels, cd-spelers etc. op kwijt kan. Boven deze tafel kan ook nog het meegeleverde plateau worden geïnstalleerd waar je een laptop of controller op kan plaatsen. Het plateau is evenals het meubel in hoogte verstelbaar, je kunt het plateau ook kantelen zodat de laptop of controller altijd onder de gewenste hoek staat.

Bij het meubel is ook nog een scherm bijgeleverd. Als DJ of drive-in show wil je natuurlijk niet dat je publiek al je kabels ziet liggen, hiervoor is dit scherm de ideale oplossing. Het scherm past met 4 panelen mooi om het meubel. De DJ Booth wordt super strak afgewerkt door op de panelen het elastische lycra doek te spannen. En als kers op de taart kun je op het lycra scherm beschijnen met mooie lichteffect waardoor je een extra mooi effect creëert bij de Booth.

Vonyx
99 Items

Specificaties

EAN
3578220603709

16 andere producten in dezelfde categorie: