Paradox

Paradox

Referentie:

€ 49,00
€ 38,22 22% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Opgestaan uit de as van een van de meest invloedrijke death metal bands aller tijden, Nocturnus, werd Nocturnus AD opgericht door Nocturnus oprichter / meesterbrein / death metal legende Mike Browning (ook mede-oprichter van Morbid Angel) met één doel voor ogen: 28 jaar na de release van het legendarische album "The Key" uit 1990 verder te gaan op de ingeslagen weg. Vandaag wordt "The Key" beschouwd als een van de belangrijkste Death Metal albums aller tijden

Het vervolgalbum van Nocturnus AD met de titel "Paradox" is de directe opvolger van "The Key". Muzikaal en thematisch worden de verhalen en thema's die zanger/drummer Browning met "The Key" schetste, voortgezet met "Paradox". Het verhaal volgt de reis van Dr. Allen William Magus (ook wel Dr. Magus genoemd), een wetenschapper die door een oorlogsplaag werd beschadigd en die de overblijfselen van zichzelf in leven hield door een biopak te maken en als basis te dienen voor "The Key"

Op muzikaal vlak neemt de technisch donkere, atmosferische, mysterieuze Death Metal op "Paradox" de energie op van "The Key", dat gebaseerd is op Florida Death Metal uit het begin van de jaren '90. De muziek van "The Key" is een van de meest opvallende en meest opvallende van de wereld. Muzikaal overweldigend en bijna een sonische aanval op de zintuigen van alle kanten, "Paradox" is Sci-Fi-Death-Metal vakwerk, dat duidelijk aanspraak maakt op de troon. Browning, hoofd van de band, heeft aan het begin een bezetting (die ook zijn andere band After Death vormt), die de Nocturnus erfenis op briljante wijze voortzet. De bezetting wordt vervolgd met gitaristen Demian Heftel en Belial Koblack en bassist Daniel Tucker (voorheen Obituary) en toetsenist Josh Holdren. Met het gloeiende en gepassioneerde gitaarwerk van Heftel en Koblack en de zorgvuldig georkestreerde keyboardklanken helpt deze integrale component om de berekende ritmesectie te consolideren en de klassieke klank van "The Key" tot leven te brengen. En dan zijn er natuurlijk ook nog de onmiskenbare zang van Browning! Niet alleen een klassieker in de tijd van Morbid Angel. Dit is hoe Florida Death Metal moet klinken!

Paradox" is niets minder dan de ceremoniële voortzetting van de Nocturnus!
999 Items

Specificaties

EAN
0843563115305

16 andere producten in dezelfde categorie: