Reese Wynans And Friends

Reese Wynans And Friends

Referentie:

€ 36,00
€ 28,08 22% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Reese Wynans heeft een rijke historie in de muziek. Een gerespecteerde muzikant, die de laatste 50 jaar heeft opgetreden met onder andere Boz Scaggs en The Allman Brothers. Zo heeft hij zijn steentje bijgedragen aan het werk van Larry Carlton, Delbert McClinton, Los Loneley Boys en nog veel meer artiesten. Waar hij vroeger de ‘80s blues scene met Stevie Ray Vaughan’s Double Trouble vertegenwoordigde, brengt hij tegenwoordig dit genre naar de mensen met bluesgitarist Joe Bonamassa.
Na járen bloed, zweet en tranen bijgedragen te hebben aan albums van andere muzikanten, springt deze bijzondere artiest in het diepe met een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Zijn eerste, eigen solo album. Dit album, genaamd Sweet Release, is een glorieuze botsing van stellaire muzikaliteit met bijdrages van legendarische ster-gasten als Keb’ Mo, Kenny Wayne Shepherd, Warren Haynes en de enige echte Joe Bonamassa.
“Deze nummers zijn van verschillende tijdperken en verschillende tijden in mijn carrière. Het is een collectie van nummers die ik met muzikanten in het verleden heb gespeeld, en het werpt licht op een paar blues bands waarvan ik denk dat ze wat meer erkenning nodig hebben.”, aldus Reese Wynans.
999 Items

Specificaties

EAN
0819873018322

16 andere producten in dezelfde categorie: