Helgie (Coloured Vinyl)

Helgie (Coloured Vinyl)

Referentie:

€ 35,00
€ 28,00 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Fleddy Melculy is in korte tijd uitgegroeid tot hét metal fenomeen van Vlaanderen! Met een eerste single 12 weken in De Afrekening van studio Brussel staan is niet iedereen gegeven, maar Fleddy Melculy deed dat alsof het niks was met ‘T-shirt van Metallica’! De single werd vervolgens heel snel trending bij Humo, De Standaard, Focus Knack en op Spotify. Opvolger ‘Feestje in Uw Huisje’ gaat gewoon verder op het ingeslagen pad en was op 18 juni de hoogste nieuwe binnenkomer in dezelfde Afrekening, haalde meteen de vaste playlist van stubru en werd gretig gedeeld door media en publiek.

Wie Fleddy Melculy in zijn korte loopbaan al eens live zag weet wat te verwachten: een feestje om “U” tegen te zetten. Een show van deze vijf muzikanten mondt steevast uit in een orgie van circle pitters, crowdsurfers, wall of death maniacs, headwalkers, stagedivers en overig violent moshing gespuis dat kneitehard gaat op de venijnige retro-vintage combi van (thrash)metal, oldschool NYHC, rap met vleugjes metalcore, punkrock en Nederlandtalige songteksten. Dat frontman Jeroen Camerlynck als zanger-gitarist bij het eveneens Belgische De Fanfaar (de Nederlandstalige rockgroep én tevens de begeleidingsband van Urbanus) inspiratie opdeed voor zijn eigen band met een show die het midden houdt tussen theater en stand-up comedy, is even evident als dat 25.8069758196643153001 de vierkantswortel van 666 is. Er mag dus eens gelachen worden en dan het liefst dóór, vóór en óm zichzelf alsmede om de nimmer aflatende tsunami van stoethaspels, fucktards en onnozelaars.
Op 23 september komt het -door de in sneltempo opgebouwde grote schare fans- nu al schor bejubelde debuutalbum ‘HELGIË’ uit!
999 Items

Specificaties

EAN
8719262007048

16 andere producten in dezelfde categorie: