Electric Lines -Hq- (LP)

Electric Lines -Hq- (LP)

Referentie:

€ 26,00
€ 22,10 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De titel Electric Lines van het debuutalbum van de Engelse producer Joe Goddard slaat op de vele kleurrijke kabeltjes die de modules in zijn Eurorack synthesizer met elkaar verbinden. En op de onzichtbare lijntjes tussen de verschillende vormen van elektronische muziek waar hij van houdt. De titel past ook perfect bij zijn door elkaar verstrengelde werkzaamheden als bandlid, producer en songwriter van zowel Hot Chip als The 2 Bears. Daarnaast is hij ook nog DJ, remixer en medeoprichter van het Greco-Roman label.
Net als Four Tet, Caribou en Jamie xx combineert Goddard zijn experimenteerdrang met een zeer goed gevoel voor de dansvloer en catchy left-of-centre pop.
“I feel like it’s a good summation of everything I’ve been working towards,” Op Electric Lines brengt Joe Goddard voor het eerst het hele panorama van zijn werk als producer bij elkaar. Van house, techno en disco tot UK garage, R&B en electro-pop. “It felt like a time in my life when I wanted to put all my heart and soul into a solo record,” says Joe. “It’s the perspective of a Londoner who’s grown up with club culture and had a very varied musical life in the city.”
DOUBLE HEAVYWEIGHT VINYL + DOWNLOAD
999 Items

Specificaties

EAN
0887828039616

16 andere producten in dezelfde categorie: