Good Thing (LP)

Good Thing (LP)

Referentie:

€ 28,00
€ 22,40 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De jonge soulvirtuoos Leon Bridges vestigde in een klap zijn naam met Coming Home, zijn debuutalbum uit 2015. Met zijn vintage soul, R&B en gospel sound lijkt hij zo weggelopen uit de jaren ’60 en de vergelijkingen met Sam Cook en Otis Redding liggen dan ook voor de hand.

Recensie(s) van de expert(s)




Het warme nostalgische gevoel is gebleven, maar de goove is dieper"


Leon Bridges is een dapper man. Met z’n debuutplaat Coming Home uit 2015 werd hij binnengehaald als de redder van de soul. De gladde retrosoul in sepiatonen sloeg aan. Voor z’n tweede plaat gooide hij het roer om: de retrosoul van Coming Home heeft op Good Thing plaats gemaakt voor meer avontuurlijke R&B. Het warme nostalgische gevoel is gebleven, maar de groove is dieper. Good Thing is jazzy, sexy en zelfs dansbaar op nummer als You Don’t Know. Om na een alom toegejuicht debuut met zo’n spannende opvolger te komen is ronduit knap.

Joachim Hilhorst - Vinyl Magazine

Zijn langverwachte tweede album ‘Good Thing’ werd geproduceerd door Ricky Reed en bevat tien songs waarop Leon Bridges zijn kenmerkende vintage stijl trouw blijft, terwijl hij zijn muziek een modernere R&B tint meegeeft. Zelf zegt hij over ‘Good Thing’:“I loved my experience with Coming Home. Good Thing however allows me to showcase more of my influences and artistry. I’m excited for the world to hear it and perform this diverse group of songs live.”
999 Items

Specificaties

EAN
0190758303512

16 andere producten in dezelfde categorie: