AKG N60NC - BT - On-Ear ANC Noise Cancelling Wireless Headphone - Zwart

AKG N60NC - BT - On-Ear ANC Noise Cancelling Wireless Headphone - Zwart

Referentie:

€ 136,06
€ 122,45 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Geniet met de AKG N60NC Wireless koptelefoon over diepe bastonen, een vol middenbereik en de beste ruisonderdrukking in zijn klasse. De ruisonderdrukking, in combinatie met het feit dat de koptelefoon opvouwbaar is, maakt de AKG N60NC tevens de ideale koptelefoon voor op reis. Na 1 oplaadbeurt kan je weer 15 uur lang onafgebroken genieten van jouw muziek. Schakel Bluetooth en de actieve ruisonderdrukking in en je zal ervaren dat de AKG N60NC net zo goed klinkt als in de passieve modus. Regel met een druk op de oorschelp alle muziekweergaves. De Bluetooth verbinding biedt je gemakkelijk en draadloos toegang tot al jouw muziek.

Actieve ruisonderdrukkingstechnologie
De AKG N60NC beschikt voor actieve ruisonderdrukking, die speciaal is afgestemd voor op reis. Dit vermindert het omgevingslawaai en creëert voor jou een perfecte stilte om jouw muziek in te luisteren.

Draadloze audioweergave met aptX
Dankzij de Bluetooth verbinding geniet je draadloos van muziek met een superieure kwaliteit tijdens het streamen, dankzij de aptX en AAC-technologie. Dit laatste zorgt ervoor dat de draadloze geluidsprestaties van alle media worden versterkt.

Batterijduur van 15 uur
De AKG N60NC gaat tot wel 15 uur mee, ook als Bluetooth en actieve ruisonderdrukking zijn ingeschakeld. De batterijduur is zelfs tot wel 30 uur als je alleen de actieve ruisonderdrukking aan hebt staan. Je kan de AKG N60NC ook in passieve modus gebruiken; ook dan klinkt de muziek fantastisch.

Ideale reisgenoot
Doordat de AKG N60NC plat opvouwbaar tot een compact pakketje kan worden ingeklapt, is de koptelefoon ideaal voor mee op reis. Daarbij wordt de N60NC ook nog eens geleverd inclusief vliegtuigadapter en draagtas.
48 Items

Specificaties

EAN
6925281922589

16 andere producten in dezelfde categorie: