WISEQ kinder koptelefoon | onbreekbaar, volumebegrensd en draadloos met Bluetooth | Blauw

WISEQ kinder koptelefoon | onbreekbaar, volumebegrensd en draadloos met Bluetooth | Blauw

Referentie:

€ 34,00
€ 30,60 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

WISEQ UNBREAKABLE – De beste kinder koptelefoon

Onbreekbare kinder koptelefoon met fantastisch geluid, volumebegrenzer en 15 uur lang draadloos luisterplezier. De kinder koptelefoon van WISEQ is gemaakt van extreem flexibel materiaal waardoor deze veilig is in de handen van kinderen. Door het stoere design en de leuke verpakking is de koptelefoon ook perfect als geschenk.

Eigenschappen

  1. UNBREAKABLE
    De hoofdband van de koptelefoon is extreem flexibel, waardoor je de koptelefoon kunt buigen en draaien. De oorkussens zijn van zacht leer en de oorschelpen van SoftTouch™. Dit zorgt voor een robuuste duurzaamheid en een comfortabele pasvorm.
  2. Volume Veilig
    De veiligste wat betreft volumebeperking. Dankzij de volumebegrenzing tot 85 dB in de kinder koptelefoon, hoef je niet bang te zijn dat het geluid gehoorschade bij je kind aanricht. De gevoelige oren van kinderen worden beschermd door een volumebeperking van max. 85 dB.
  3. Kind Veilig
    Kleine deeltjes? Scherpe randen? Verstikkingsgevaar? Wij hebben elk detail van onze kinder koptelefoon uitvoerig behandeld. Van de hardware tot aan de audio-aansluiting zijn alle materialen van uitstekende en duurzame kwaliteit. De kinder koptelefoon is het beste te gebruiken door kinderen vanaf 4 jaar oud.
  4. Draadloos
    Door het energiezuinige en razendsnelle Bluetooth 5.0 kan de kinder koptelefoon draadloos worden gekoppeld aan ieder smartdevice. 1 keer opladen staat garant voor minimaal 15 uur luisterplezier.
  5. Passieve Ruisonderdrukking
    De gevoerde zacht lederen oorschelp van de kinder koptelefoon zorgt voor passieve ruisonderdrukking, waardoor het externe geluidsniveau met 12 dB daalt. Dat is het beste in de branche en betekent dat kinderen - zelfs in luide situaties - niet het maximale uit het volume hoeven te halen en zo hun gehoor beschermen.
  6. Kwaliteit, ook van binnen
    Studio-klasse 40 mm drivers maken het geluid zuiver, dit en de passieve noisecancelling maken lagere volumeniveaus mogelijk. De kinder koptelefoon is licht in gewicht, opvouwbaar en zelfs buigzaam met behoudt van vorm en hoge slijt- en vermoeiingsbestendigheid.
478 Items

Specificaties

EAN
8720165910243

16 andere producten in dezelfde categorie: