WISEQ Junior – Bedrade koptelefoon kind - Kinderkoptelefoon met snoer voor jonge kinderen tot 11 jaar oud - blauw

WISEQ Junior – Bedrade koptelefoon kind - Kinderkoptelefoon met snoer voor jonge kinderen tot 11 jaar oud - blauw

Referentie:

€ 19,95
€ 17,95 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De WISEQ Junior koptelefoon is de perfecte koptelefoon voor een kind tot 11 jaar oud. Veiligheid voor je kind staat voorop bij WISEQ, daarom is de koptelefoon voorzien van een volumebegrenzer tot maximaal 85 Decibel. De koptelefoon is verstelbaar, gemaakt van flexibele materialen en heeft daarom de perfecte pasvorm voor de jongste kinderen. De WISEQ Junior is het leukste cadeau om te krijgen voor Sinterklaas en Kerst!

Eigenschappen van de WISEQ Junior kinderkoptelefoon:

  1. Flexibel en duurzaam
    De hoofdband van de koptelefoon is gemaakt van SoftTouch materiaal en daardoor super zacht en flexibel. Dit zorgt voor een robuuste duurzaamheid en een comfortabele pasvorm, de koptelefoon is daarom geschikt voor ieder jong kind tot 11 jaar oud.
  2. Kind Veilig
    Kleine deeltjes? Scherpe randen? Wij hebben over elk detail nagedacht. De koptelefoon is het beste te gebruiken door kinderen vanaf 3 jaar oud.
  3. Volume Veilig
    De veiligste wat betreft volumebeperking. Dankzij de volumebegrenzing tot 85 dB hoef je niet bang te zijn voor gehoorschade bij je kind. Lees voor extra informatie de brochure over gehoorveiligheid in de verpakking.
  4. Passieve Ruisonderdrukking
    De gevoerde zacht lederen oorschelp van de kinderkoptelefoon zorgt voor passieve ruisonderdrukking, waardoor het externe geluidsniveau met 12 dB daalt. Dat is het beste in de branche en betekent dat je kind - zelfs in luide situaties - niet het maximale uit het volume hoeft te halen.
  5. Bedrade kinderkoptelefoon
    Sluit de koptelefoon aan op je tablet, smartphone of Nintendo Switch via de meegeleverde Jack 3.5mm AUX-kabel. Verbind 2 koptelefoons aan elkaar en luister samen via de Dual-share modus!
  6. Turn Music into Magic met WISEQ!
    Het plezier begint al bij het uitpakken van de koptelefoon. Verras je kind met ruim 120 stickers om de koptelefoon te personaliseren!
  7. Het leukste cadeau om te geven en te krijgen
    Een leukste cadeau op het verlanglijstje voor Sinterklaas en gegarandeerd het gaafste kerstcadeau wat jouw kind gaat krijgen dit jaar!
478 Items

Specificaties

EAN
8720165910793

16 andere producten in dezelfde categorie: