Silicon Power Blast Plug BP61 In-ear, Neckband Stereofonisch Draadloos Zwart mobiele hoofdtelefoon

Silicon Power Blast Plug BP61 In-ear, Neckband Stereofonisch Draadloos Zwart mobiele hoofdtelefoon

Referentie:

€ 31,00
€ 27,90 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Praat, luister en ga

Mis nooit meer een heerlijke beat
Ben je er klaar voor? Ruisonderdrukking, puur geluid en de vrijheid van Bluetooth maken de Blast BP61 perfect voor audiofielen die onderweg zijn. Oproepen beantwoorden, volume aanpassen, nummers pauzeren en overslaan zijn allemaal binnen handbereik dankzij de soepele, ronde in-line 3-knops multicontrole.

Jouw beweging. Jouw ruimte
Leun achterover, ontspan en geniet van de muziek. De geavanceerde ruisonderdrukkende CVC6.0TM-technologie vermindert ongewenst achtergrondgeluid, zoals lawaaierige vliegtuigen of het gezoem van woon-werkverkeer. De Blast BP61 10 mm-oortelefoon levert zuivere hoge tonen en een hoogwaardige bas dankzij de AptXTM-codec - geniet van het goede geluid. ''

Perfecte (pas)vorm
Comfort is alles - vooral als je onderweg bent! De Blast BP61 wordt geleverd met 3 verschillende maten oordopjes en 2 haken om te zorgen voor de beste pasvorm voor jouw oor. Met een gewicht van 13g zijn ze ook superlicht. Het kabel-in-de-nek systeem zorgt voor stabiliteit, in welke drukke omgeving je je ook bevindt.

Geen vaste kabels
De Blast's Bluetooth-technologie geeft je onbeperkte vrijheid voor al je activiteiten. Met een bereik tot aan 10 meter kun je vrij bewegen zonder je zorgen te hoeven maken over het losraken van apparaten. Het ondersteunt HFP-, HSP-, A2DP- en AVRCP-Bluetooth-profielen en CSR Bluetooth 4.1 voor eenvoudige verbinding met elk Bluetooth-apparaat.

Langdurig
De Li-ion-batterij van de Blast BP61 geeft je megalang luisterplezier tot wel 6 uur en na een korte laadpauze van 2 uur is hij klaar voor de volgende conference-call. De nano-coating geeft bescherming tegen slijtage. Je bent dus verzekerd van superlang luisterplezier.
478 Items

Specificaties

EAN
4713436120582

16 andere producten in dezelfde categorie: