Kenu Groovies Headphones Black

Kenu Groovies Headphones Black

Referentie:

€ 19,00
€ 17,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Kenu Groovies Kids headphones bieden een premium geluidsweergave en zijn voorzien van volumebeperkende technologie die veilig is voor het kwetsbare gehoor van jonge kinderen.

Kinderen luisteren met een Groovie Kids headphone in stijl naar muziek, films en tijdens het spellen van spelletjes. En de Kenu Sharelink™ technologie maakt deze headphones helemaal uniek. Met deze functie kun je iedere headphone doorlussen naar de volgende Groovies Kids headphone zodat de kids samen kunnen luisteren.

Goede bescherming van het kindergehoor
Groovie Kids headphones maken gebruik van een volumebeperkende technologie die een geluidsweergave tot maximaal 85db garandeert, zoals aanbevolen door de American Academy of Otolaryngology. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat de kids het geluid op een te hoog volume zetten. De headphone is gemaakt van veilig en hypoalergeen materiaal zodat deze langdurig kan worden gebruikt.

Sharelink™ Audio Sharing
Met de Sharlink™ functie luister je met meerdere personen tegelijk naar dezelfde geluidsbron. Lus hiervoor telkens door naar een volgende Groovies Kids headphone via de vrije jack-aansluiting die zich op iedere Groovies headphone bevindt. Iedere headphone wordt geleverd met een verwijderbare audiokabel waarmee je alleen of samen kunt luisteren.

Premium geluidsweergave
De Groovies Kids headphone heeft custom-tuned 40 mm drivers die een rijke geluidsweergave produceren en die ook in premium headphones voor volwassenen terug te vinden zijn, maar dan met met een veilige output level. De verwijderbare kabel is voorzien van vergulde audio jack-aansluitingen zodat het hoge kwaliteit geluidssignaal goed kan worden doorgegeven. De plush foam earpads zorgen ervoor dat je deze headphone langdurig comfortabel kunt dragen. Kraakheldere hoge tonen, een heldere mid-range en basweergave dragen bij aan een verbeterde geluidsweergave tijdens het luisteren naar iedere soundtrack of playlist.

Kind bestendig & gehele dag comfortabel te dragen
De Groovies headphones zijn zeer duurzaam. De hoofdband is ultra flexibel en biedt daardoor een perfecte en stevige pasvorm. Ze zijn verstelbaar zodat er een goede pasvorm wordt geboden aan kinderen vanaf 3 jaar, maar ook voor volwassenen.

Technische specificities
  • Driver formaat: 40mm
  • Kabellengte: 110cm met twee 3.5mm gold-plated connectorsImpedantie: 32Ω
  • Frequentiebereik: 20Hz-20kHz
Over Kenu
Kenu biedt diverse universele mount oplossingen voor je smartphone en tablet om je reis in de auto nog aangenomen te maken En niet alleen voor jou, maar ook voor de rest van de familie. Het begon allemaal met de Kenu Airframe waarmee iedere smartphone op een ventilatierooster in de auto kon worden bevestigd. Inmiddels heeft Kenu zijn naam internationaal gevestigd en biedt Kenu nog veel meer handige accessoires voor je smartphone en tablet.
48 Items

Specificaties

EAN
5355024984634

16 andere producten in dezelfde categorie: