SteelSeries GameDAC - PC + PS4

SteelSeries GameDAC - PC + PS4

Referentie:

€ 140,71
€ 126,64 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De GameDAC is een Hi-Res DAC (digitaal naar analoog converter) en versterker, aangedreven door de legendarische ESS Sabre chip om de hoogste kwaliteit audio voor PS4 en pc-gaming te leveren met elke headset of hoofdtelefoon.

ESS Sabre DAC chip:

De kern van de GameDACis de legendarische ESS Sabre 9018, gerespecteerd om de onovertroffen audiokwaliteit met een dynamisch bereik van 121 dB en -115 dB THD+N. De bass klinkt strakker, effecten zijn duidelijker en de positiebepaling is nauwkeuriger.

Personalisatie binnen handbereik:

Met het intuïtieve OLED-menu kun je snel het volume aanpassen, de balans van je ChatMix instellen en het perfecte geluid bereiken met de ingebouwde 10-band equalizer, allemaal zonder software te installeren.

Luidsprekerstuurprogramma's gemaakt voor Hi-Res:

Premium luidsprekerstuurprogramma's met neodymium magneten van hoge densiteit reproduceren Hi-Res audio tot 40.000 Hz, bijna dubbel zoveel als de meeste hoofdtelefoons (22.000 Hz) en twee keer hoger dan wat het menselijke oor kan horen.

Sluit alles aan met GameDAC:

Gebruik externe VoIP-chat of voer telefoongesprekken over een ander apparaat via de 3,5 mm aansluiting. Gebruik de Line Out-aansluiting om een stel luidsprekers met stroomvoorziening aan de sluiten of je audiomix door de schakelen voor streaming.

Kenmerken:

- Gebouwd voor gaming - de GameDAC transformeert elke PS4 of pc in een krachtig audiosysteem door de low-fidelity, slechte kwaliteit DAC's te omzeilen die te vinden zijn in typische console-controllers, USB-headsets en pc-geluidskaarten.
- Legendarische geluidskwaliteit - Inclusief de legendarische ESS Sabre DAC en versterker voor onovertroffen audiokwaliteit met 121 dB dynamisch bereik en -115 dB THD+N.
- Hi-Res Audio - Gaming's eerste gecertificeerde Hi-Res Audio DAC zorgt ervoor dat je hifi 96 kHz / 24-bits audio hoort in de puurste volledige resolutie zonder down-sampling.
- Werkt met alle hoofdtelefoons - Of je nu een Arctis, een afzonderlijke high-end hoofdtelefoon of een andere gaming-headset hebt, GameDAC verbetert je game-ervaring met krachtige hifi-audio.
- DTS Headphone: X v2.0 Surround Sound - Volgende generatie DTS hoofdtelefoon: X v2.0 surround sound biedt optimale ruimtelijke beeldvorming voor volledige 360-graden onderdompeling.
- Gemaakt voor PS4 en pc - Ervaar de meest betrouwbare gaming audio op PS4 en pc zonder in te boeten op belangrijke gaming functies zoals game / chat-balans en surround sound.
- Audio-commandocentrum - GameDAC is je draagbare audio-commandocentrum. Bedien je EQ, surround sound en meer via het intuïtieve OLED-scherm menusysteem.
- ChatMix - Kies je perfecte spelbalans en chat audio direct vanaf de GameDAC zonder je game te pauzeren.
- Gepersonaliseerde EQ - Tweak je audio tot in de perfectie met de geïntegreerde 10-bands equalizer.
- Perfect voor streaming - Met de veelzijdige Line Out van de GameDAC kun je eenvoudig een paar luidsprekers aansluiten of je audiomix naar een pc sturen om te streamen.
48 Items

Specificaties

EAN
5707119034456

16 andere producten in dezelfde categorie: