KEF R100 - Boekenplank Luidspreker - Zwart (set van 2)

KEF R100 - Boekenplank Luidspreker - Zwart (set van 2)

Referentie:

€ 598,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De KEF R100 Boekenplankspeaker zit boordevol innovaties en technologische hoogstandjes. De Uni-Q MF/HF driver van de KEF R100 is een meesterstuk. De respons van het middengebied is verbazingwekkend snel en helder. Dit komt doordat er niet alleen gebruik is gemaakt van een conus die is versterkt met een magnesium/aluminium legering, maar ook maar ook KEF’s Z-Flex-technologie, die een platte en toch soepele overgang naar de behuizing mogelijk maakt, is toegepast. Bovendien is het chassis van de KEF R100 vervaardigd uit gegoten aluminium, wat een stijve constructie oplevert en dus de overdracht van resonantie voorkomt.

In het akoestische middelpunt van de middentoonconus zorgt een geavanceerde, geventileerde tweeter, net zoals in de Blade, voor een ongelooflijk directe hoogfrequentierespons. Met een grote neodymium-magneet en een met computer geoptimaliseerde dome-structuur die zo stijf is dat hij over zijn gehele werkbereik pistonisch functioneert, zijn de bovenste registers bij de KEF R100 van een feilloze precisie. En om de Uni-Q puntbron karakteristiek nog meer uit te buiten, zorgen KEF’s tangerine waveguides voor een nog gelijkmatiger en naadloze spreiding van de hoge frequenties over de ruimte. Het samenspel van alle driveronderdelen van de KEF R100 brengt een perfect geïntegreerde stem met een zoete, precieze klank van ongeëvenaarde helderheid voort.

In de behuizing van de KEF R100, onderstreept elk kleinste onderdeeltje de superioriteit van KEF-technologie. De computer ontworpen cross-overs maken het mogelijk om het niveau van elke driver te finetunen voor een gladdere en vlakkere respons. De gelaagde dempingspanelen van de KEF R100 voorkomen dat trillingen van de behuizing zich in het midden- en laaggebied mengen. Zelfs de luchtstroom door de basreflexpoorten van de KEF R100 wordt middels computeroptimalisatie perfect uitgebalanceerd, om zo tot dynamische en akoestische perfectie te komen.

Kenmerken van de KEF R100 Boekenplankspeaker:



  • Ontwerp: Tweeweg basreflex

  • Maximumvermogen: 100 W

  • Frequentiebereik: 49-45.000 Hz

  • Gewicht: 6600 g

  • Afmetingen (b x d x h): 180 x 289 x 280 mm

  • Nominale impedantie: 8 Ohm
7458 Items

Specificaties

EAN
0637203208317

16 andere producten in dezelfde categorie: