Ninzer® Waterdichte Gaming Muismat / Deskmat Large 30x80 CM

Ninzer® Waterdichte Gaming Muismat / Deskmat Large 30x80 CM

Referentie:

€ 16,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Op zoek naar dé beste muismat?

Of je jouw computer nu gebruikt om mee te werken of om mee te gamen, het beschikken over een goede muismat zal nooit kwaad kunnen. Door vandaag nog te kiezen voor deze Ninzer waterdichte gaming muismat weet je zeker dat je van alle gemakken voorzien zal zijn tijdens het gamen of werken. De waterdichte werking in combinatie met de uitstekende lengte maakt dit dé muismat om aan te schaffen voor bij jou in huis. Tijd om deze Ninzer waterdichte gaming muismat eens even wat beter te bekijken!

Belang van een goede muismat
Veel mensen weten het niet maar een goede muismat is echt onmisbaar wanneer je alles uit jouw PC wilt halen. Dankzij een goede muismat kan je ervoor zorgen dat jouw toetsenbord niet meer gaat schuiven tijdens het werken of gamen. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar het voorkomt ook nog eens een hele hoop krassen op je tafel. Daar komt bij dat het oppervlak waar je jouw ellenbogen op legt bij het werken van cruciaal belang is voor de snelheid die je weet te behalen. Mensen die sneller te werk willen gaan of die betere responsetijden willen behalen hebben hier veel profijt mee.

Kenmerken van de Ninzer muismat

Om het je net even wat makkelijker te maken hebben we de kenmerken van de Ninzer muismat voor jou op een rijtje gezet, hierdoor weet je wat je kunt verwachten bij aanschaf van de muismat:
•Een zacht oppervlak – Door het zachte oppervlak zal je op een comfortabele manier kunnen werken of gamen op jouw PC. De muismat is volledig geoptimaliseerd voor een hoge bewegingssnelheid en een goede controle over je bewegingen, dit zorgt voor de snelste responsetijden die je maar kunt behalen.
•Extra grip – Dankzij de rubberen materiaalkeuze weet je zeker dat je maximale grip zal hebben tijdens het gamen. Daarnaast zorgt de rubberen laag ervoor dat het toetsenbord niet meer zal schuiven, wel zo handig bij het gamen of werken.
•Waterdicht – Met deze Ninzer muismat weet je zeker dat drinken geen schade meer kan toebrengen aan jouw werkplek. Mocht je iets knoeien dan heb je het binnen no time schoongemaakt, daarnaast kan je de Ninzer muismat in de wasmachine doen.
•Lange levensduur – De producten van Ninzer staan bekend om de uitstekende levensduur. Door de hoogwaardige materialen in combinatie met de duurzame productie zal je voor een lange tijd plezier hebben van jouw aankoop.

Kies vandaag nog voor de Ninzer muismat
Wanneer jij vandaag nog de keuze maakt voor de Ninzer muismat weet je zeker dat je voorzien bent van een product waar je een lange tijd mee vooruit zal kunnen. De waterdichte werking, het rubberen oppervlak en de extra grip, dit is wat de Ninzer muismat zo bijzonder maakt. Lees zeker even de verhalen van voorgaande klanten door, door de ervaring van anderen te lezen krijg je op een eenvoudige wijze inzage in de kwaliteit. Dankzij de Ninzer muismat kan ook jij alles uit je PC halen.
Ninzer
123 Items

Specificaties

EAN
8719425271736

16 andere producten in dezelfde categorie: