Ipason | Game PC i5 | Black Box | 16G RAM | 1T SSD | Geforce GTX 1660 Super 6GB GDDR6

Ipason | Game PC i5 | Black Box | 16G RAM | 1T SSD | Geforce GTX 1660 Super 6GB GDDR6

Referentie:

€ 899,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Maak kennis met de Ipason Gaming Desktop Black Box. Deze Gaming PC valt direct op door zijn eenvoud en het robuuste design. De compacte vormgeving en draagbeugel maken deze high-end desktop flexibel in gebruik. Of je de computer nu gebruikt tijdens een avondje gamen met vrienden of een flexibele werkplek hebt en hierdoor je computer graag makkelijk van A naar B wilt vervoeren, in beide gevallen is dit de ideale computer. Het model is door het compacte formaat van 15 x 25 x 22 cm en een gewicht van slechts 5900 gram makkelijk overal mee naar toe te nemen. Daarnaast zorgt dit formaat er ook nog eens voor dat de Gaming PC perfect geplaatst kan worden in zowel kleine ruimtes als grote ruimtes en je hebt meer dan genoeg ruimte op je bureau voor het plaatsen van andere belangrijke essentials.

Voorzien van een geavanceerd ventilatie systeem

Tijdens het spelen van de nieuwste games, het renderen van een aftermovie of tijdens het bewerken van foto’s wil je er zeker van zijn dat je computer je niet in de steek laat. Je wilt snel kunnen werken en gamen en voorkomt het liefste dat de computer gaat haperen. Het laatste dat je wil, is dat een video niet op wordt geslagen of dat je te laat reageert op een belangrijk moment in je favoriete game. Met de Ipason Gaming Desktop zijn deze zorgen gelukkig verleden tijd. Het geavanceerde ventilatie systeem zorgt ervoor dat dit werkstation z'n hoofd koel houdt bij de uitvoering van de zwaarste taken. Hierdoor is deze computer klaar voor de nieuwste games van nu en toekomstige games, die meer gaan vragen van iedere spelcomputer die op dit moment verkrijgbaar is op de markt.

Uitgerust met een i5-9600KF, 16G RAM, 1T SSD en een NVIDIA GTX 1660 Super

Naast dat deze Gaming Computer er snel en gestroomlijnd uitziet, doet hij ook wat het beloofd. Doordat de computer is uitgerust met een i5-9600KF, 16G RAM, 1T SSD en een NVIDIA GTX 1660Super videokaart, ben je verzekerd van baanbrekende prestaties. Je kunt deze spelcomputer letterlijk voor alles gebruiken waarvoor een "gewone" computer ook voor kan worden gebruikt. In de kern is een spelcomputer net als elke andere computer, alleen specifieker afgestemd op de behoeften van een gamer.

De BlackBox.2 doet gewoon z'n werk!

Of je deze pc nu gaat gebruiken voor dagelijks gebruik, voor het bekijken van films en series, voor foto- en videobewerking, voor het spelen van spelletjes of voor zakelijk gebruik, in alle gevallen is dit een erg slimme investering. De BlackBox.2 doet gewoon z’n werk, waar je deze ook voor gaat gebruiken. Dankzij de vier usb poorten sluit je je muis, toetsenbord en sticks gemakkelijk aan en de krachtige NVIDIA GeForce GTX 1660 Super videokaart speelt beeld haarscherp en in de beste kwaliteit af. Ook al is dit merk relatief nieuw in de markt, de computers van het merk zijn nu al erg geliefd onder gamers.

Ipason
75 Items

Specificaties

EAN
7424913875884

16 andere producten in dezelfde categorie: