LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 disk array 64 TB Rack (1U) Zilver

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 disk array 64 TB Rack (1U) Zilver

Referentie:

€ 2.076,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Fibre Channel DAS is van de troon gestoten. De LaCie 8big Rack, met Thunderbolt 2-snelheden tot maar liefst 1330 MB/s en 48 TB in een 1U-rackmountformaat, heeft de leiding overgenomen. Videoprofessionals kunnen kennismaken met de nieuwe nummer één voor opslag van 4K-werkstromen.

Thunderbolt 2-snelheden voor het 4K-tijdperk
Dankzij de Thunderbolt 2-technologie is de interface niet langer het knelpunt voor prestaties. Voor de 8big Rack heeft LaCie de baanbrekende prestatiemogelijkheden van Thunderbolt 2 I/O optimaal benut, zodat de harde schijven echt met de hoogste snelheid hun werk doen. Tel daarbij nog een hardware RAID-controller en schijven van 7200 RPM bij op, en het resultaat is een verbluffende, onafgebroken snelheid tot 1330 MB/s waarmee 4K-werkstromen, het overdragen van bestanden of het maken van back-ups vele keren sneller verlopen.

Met zulke snelheden kunnen videomakers direct met hun RAW-bestanden werken in Apple®Final Cut Pro® of Adobe® Premiere®, de optimale kwaliteit van hun beeldmateriaal benutten en alles in real-time bewerken. Het is niet nodig om beeldmateriaal eerst te converteren naar een lagere resolutie. Gebruikers van Avid® Pro Tools® zullen merken hoe ongelooflijk soepel het mixen verloopt, zelfs wanneer zij werken met honderden nummers tegelijk. Professionele fotoagentschappen en andere gebruikers van Adobe Lightroom® of Apple Aperture® kunnen zonder enige vertraging door gearchiveerde bibliotheken met duizenden RAW-bestanden en bewerkte afbeeldingen bladeren.

Onverwoestbare betrouwbaarheid
Omdat de onderdelen volledig redundant zijn, biedt de LaCie 8big Rack professionals een uitstekende betrouwbaarheid en gegevensbeveiliging. De ventilatoren, schijven en PSU** zijn volledig redundant, hot-swappable** en kunnen door de gebruiker worden onderhouden of gerepareerd. Daarnaast biedt hardware RAID 5/6 bescherming tegen schijfstoringen en gegevensverlies, zonder dat dit ten koste gaat van de overdrachtsnelheden. Met welke onvoorziene gebeurtenis u ook te maken krijgt, met dit apparaat hebt u geen gegevensverlies en geen storingstijd.

Het innovatieve koelingssysteem van de 8big Rack is voorzien van drie efficiënte thermogereguleerde koelventilatoren die de luchtstroom geleiden, waardoor de onderdelen langer meegaan. Een metalen blad onder de schijven verspreidt de hitte en koele lucht stroomt onder het blad om de warme lucht af te vloeien. Boven en tussen de twee rijen schijven stroomt lucht van de voor- naar de achterkant om de warmte weg te geleiden van de gevoelige componenten.

De krachtigste I/O, nu geheel opnieuw ontwikkeld
De snelheid en veelzijdigheid van Thunderbolt-technologie hebben gezorgd voor een definitieve verandering van de externe opslag voor toepassingen die veel bandbreedte verbruiken. Thunderbolt 2 bouwt hierop voort door de mogelijke snelheid te verdubbelen tot 20 Gb/s en het gelijktijdig bewerken en weergeven van 4K RAW-video's mogelijk te maken. Dankzij de ondersteuning voor DisplayPort 1.2 is het nu bovendien mogelijk om beeldschermen met een hogere resolutie in serie te schakelen, bijvoorbeeld 4K-monitoren.

Thunderbolt 2 I/O zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar maakt ook aansluitingen vele keren eenvoudiger dan bij Fibre Channel. Sluit de LaCie 8big Rack via de Thunderbolt-kabel aan op een computer (geen HBA (Host Bus Adapter) nodig), en het volume wordt direct gekoppeld aan uw besturingssysteem. In tegenstelling tot Fibre Channel is Thunderbolt 2 bovendien echt een Plug & Play-oplossing waarvoor u slechts één leverancier nodig heeft. Voor deze prestaties hoeft u geen poorten toe te wijzen of multipathing te gebruiken. Thunderbolt-technologie biedt zelfs ondersteuning voor optische kabels, wat betekent dat u een LaCie 8big Rack kunt aansluiten op een computer die zich maximaal 60 meter verderop bevindt.

Dankzij de twee Thunderbolt 2-poorten kunt u maximaal zes apparaten via één enkele kabel (meegeleverd in de verpakking) in serie schakelen met een computer. Zo kunt u bijvoorbeeld in totaal maar liefst 36 LaCie 8big Rack's aansluiten via de zes Thunderbolt 2-poorten op een enkele Mac Pro®, waardoor u de beschikking krijgt over meer dan 1,7 PB (1728 TB) en meer dan 3000 MB/s met slechts 36U. In vergelijking met Fibre Channel-oplossingen biedt de LaCie 8big Rack een uitstekende schaalbaarheid met slechts de helft van de ruimte, een veel eenvoudigere installatie en ongeëvenaarde prestaties.

De professionele harde schijven van Seagate garanderen perfecte beschikbaarheid, optimale betrouwbaarheid en maximale prestaties. Deze harde schijven zijn ontworpen om 24 uur per dag actief te zijn in 16-bay racks, en beschikken over 1,2 miljoen house MTBF (gemiddelde tijd tussen storingen) voor uitzonderlijke betrouwbaarheid. De LaCie 8big met professionele Seagate-schijven wordt geleverd met een garantie van vijf jaar op de schijven, behuizing en reserveonderdelen, en is dus een solide langetermijninvestering. Deze schijven beschikken over 128 MB aan cache, 7200 RPM en rackomgevingsoptimalisatie, en vormen de ideale oplossing voor de verwerking van intensieve werkbelastingen. Voor al uw bedrijfskritische gegevens kunt u vertrouwen op de LaCie 8big met professionele Seagate-schijven.

* Deze overdrachtsnelheden zijn bereikt met AJA System Test bij aansluiting op een 13'' Macbook Pro® met een 2.8 GHz Intel® Core™ i7-processor en 8 GB RAM. De werkelijke overdrachtssnelheden kunnen verschillen, en zijn afhankelijk van de gebruiksomgeving en andere factoren, zoals RAID-modus, RAID-configuratie en schijfcapaciteit.
** De versie met vier schijven wordt geleverd met één PSU en is daarom niet hot-swappable. Koop een aanvullende PSU-kit om volledige redundantie te waarborgen.
LaCie
999 Items

Specificaties

EAN
3660619013272

16 andere producten in dezelfde categorie: