Audioengine 512 Portable Bluetooth Speaker Groen

Audioengine 512 Portable Bluetooth Speaker Groen

Referentie:

€ 175,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Audioengine 512 is een compacte draagbare Bluetooth luidspreker met een ingebouwde accu en een opmerkelijk goede geluidskwaliteit. Stream al je favoriete muziek via je smartphone in stereo naar deze stijlvolle luidspreker, waar je ook naar je favoriete muziek wilt luisteren.

Met de krachtige ingebouwde Lithium Ion accu luister je tot wel twaalf uur op plekken waar je geen netspanning voorhanden hebt. Neem deze Audioengine mee in de tuin, naar de camping of naar het zwembad. Tot een afstand van 30 meter luister je probleemloos naar muziekstreams via Bluetooth. Zodoende kun je je telefoon gerust binnen of veilig in je tas laten. Heeft je muziekbron geen Bluetooth, dan kun je deze ook via de 3,5mm lijningang aansluiten.

Ondanks de compacte vormfactor heeft deze Bluetooth luidspreker een werkelijk magistrale geluidskwaliteit. Een van de punten waarop het audiofiele Audioengine al vele jaren goed scoort. Audioengine kiest voor kwalitatief goede full-range luidsprekers en een passieve radiator voor een krachtig en diep laag. Zodoende ervaar je een volle, gedetailleerder muziekbeleving met een uitstekende weergave van stemmen en een verrassend breed stereobeeld.

Ben je op zoek naar een goed klinkende Bluetooth luidspreker met een ingebouwde accu die simpel is te bedienen en die je echt overal mee naar toe kunt nemen? Dan is de Audioengine 512 de perfecte oplossing voor je.
7458 Items

Specificaties

EAN
0852225007131

16 andere producten in dezelfde categorie: