Bluesound Pulse Flex 20W Zwart luidspreker

Bluesound Pulse Flex 20W Zwart luidspreker

Referentie:

€ 299,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
ULTRA-COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

PULSE FLEX is een baanbrekende tweeweg luidspreker die het beste levert van prestaties én draagbaarheid. Hang een paartje in de hoeken van een grote kamer voor een compleet stereobeeld, verstop er een op een boekenplank, neem er een mee naar buiten voor op de tuintafel of steek hem in je tas voor bij de picknick - dit is de échte flexibiliteit waar je bij een multiroom streaming-systeem op hebt gewacht. Hij zal je idee over de kwaliteit van draagbare hifi veranderen.

GEMAAKT VOOR MEER DAN MP3

Natuurlijk kun je met Bluesound je mp3’s afspelen - naast zowat elk ander muziekformaat dat ooit ontwikkeld is - maar Bluesound is vooral gemaakt voor High Definition muziek. Terwijl andere bedrijven vooral inzetten op stijl worden bij Bluesound kosten noch moeite gespaard om geavanceerde, innovatieve audio-technologieën toe te passen die razendsnelle en foutloze weergave van de hoogste studio-master kwaliteit mogelijk te maken, en dat levert absoluut onverslaanbare prestaties op.

DE TOEKOMST VAN DE MUZIEK IS SNEL

Met zijn toonaangevende 1GHz ARM Cortex-9 Multi-core processors zou je haast denken dat Bluesound voor iets anders is ontwikkeld dan alleen audio. Bluesound’s 32-bit architectuur met 8-voudige oversampling, gecombineerd met onze eigen, innovatieve HybridDigital™ versterker- en DAC-platforms, garandeert een vlekkeloze weergave van je lossless High Definition muziek, met precisie, kracht en transparantie - bij elk volume.

SPEELT MUZIEK RECHTSTREEKS VANAF JE MOBIEL

Stream alle muziek op je iOS (iPhone, iPad of iPod Touch) of Android apparaat draadloos en direct naar elke Bluesound speler via WiFi, om meteen te kunnen genieten van je complete mobiele muziekbibliotheek - elk liedje en elke playlist. Het Bluetooth protocol met de hoogste bitrate- aptX - is ook ingebouwd in elke Bluesound speler, waardoor een compleet nieuwe wereld aan streaming mogelijkheden in cd-kwaliteit zich opent, voor jou en voor iedereen in de kamer die een Bluetooth apparaat bij zich heeft.

De draagbare PULSE FLEX is een baanbrekende, hoogwaardige draadloze luidspreker die je vrijwel overal mee naartoe kunt nemen. Zoals alle Bluesound spelers heeft hij Bluetooth aptX aan boord, waarmee hij kan streamen vanaf elke app of muziekdienst die je wil. Sluit een paartje PULSE FLEX aan op je televisie, zet de PULSE FLEX op je tuintafel en neem je feestje mee naar buiten. Een optionele accu zorgt voor 8 uur high definition streaming. Nu kun je je high definition muziek met je meenemen. De PULSE FLEX weet als geen ander een feestje te bouwen.

Ondersteunde Besturingssystemen
Speelt muziek uit gedeelde netwerklocaties binnen de volgende besturingssystemen: Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8, 10, Apple Macintosh OS X 7-10

Gratis Internet Radio
TuneIn Radio, iHeartRadio, Calm Radio, Radio Paradise

Ondersteunde Online Muziekdiensten
WiMP, Slacker Radio, Qobuz, HighResAudio, JUKE, Deezer, Murfie, HDTracks, Spotify, TIDAL, Napster, Microsoft Groove (with OneDrive), Classics Online, KKBox.

Integration Partners
Control4, RTI, Crestron, URC, roon.
7458 Items

Specificaties

EAN
5703120299457

16 andere producten in dezelfde categorie: