UNIQ Urban Bluetooth Speaker - Zwart

UNIQ Urban Bluetooth Speaker - Zwart

Referentie:

€ 54,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
UNIQ Urban
Buiten zijn met opwindend geluid ! Elke dag! De UNIQUrban levert monsterlijk geluid met de harde bas. Speel je favoriete muziek af met bluetooth vanaf elk apparaat. Ook kan je met een SD Kaart, USB Stick en AUX kabel muziek afspelen op het luidspreker. De draagbare luidspreker is makkelijk te dragen. De UNIQUrban heeft een ingebouwde oplaadbare batterij van maar liefst 3000mAh.
De UNIQUrban is genoeg om een gezellig en spontaan feestje te overleven en doordat hij ook nog eens waterbestendig is, kan hij iedere weersomstandigheid met gemak doorstaan. Daarnaast, als nog indrukwekkender geluid een must is, kun je tot 10 meter met UNIQUrban uitgeruste luidsprekers die binnen Bluetooth bereik zijn, met elkaar verbinden met slechts één druk op de knop.

Functies van UNIQ Accessory Urban Wireless Speaker:
Bluetooth
Stream muziek via Bluetooth waar je maar wilt. Je kunt alle toestellen koppelen met één druk op de knop. Zo kun je switchen tussen de favoriete muziek van jou en je vrienden. Deel jouw favoriete muziek met je vrienden!
USB Stick / SD Kaart/ AUX-Ingang
Je kunt ook muziek laten afspelen via USB Stick, SD Kaart en AUX kabel. Op deze manier kun je nog meer plezier hebben van je favoriete afspeellijsten. Door een USB Stick te gebruiken hoeft bovendien de accu van je toestel niet snel leeg te gaan.
Equalizer
U kunt kiezen tussen verschillende vooraf ingestelde geluidsstanden. Hiermee kun je de speaker optimaal benutten naar plek en gelegenheid.

Oplaadbare batterij
Dankzij de krachtige ingebouwde 3000mAh oplaadbare batterij kun je de UNIQUrban overal mee naartoe nemen. Een dagje strand, bij vrienden of park, het maakt niet uit, omdat je tot maar liefst 4 tot 6 uur speeltijd hebt op één opgeladen batterij.

Extra Speaker functie
Daarnaast kunt u uw speaker ook als radio gebruiken. Je kunt nu overal luisteren naar je favoriete nummers en radiozenders. Als er geen digitaal bereik is, schakel je gewoon over naar FM-radio. De tuner heeft ook een eenvoudig af te lezen verlicht LCD-display. Kortom, het perfecte apparaat om onderweg naar muziek te luisteren. Ook is de Boombox geschikt voor PC, Mid, TV en andere audioapparaten.

Spatwaterdicht
Spatwaterdicht betekent geen zorgen meer over motregen of het morsen van vloeistoffen. Je neemt hem daarom overal mee naartoe.


Battery Capacity 3000 mAh
FQ Response 100-20Khz
Horn Output 2W x 4Ω
Horn Size 1.4 inch
Operating RangE 10 m
Power Supply DC 5V 1A
Speaker Size 1.4 inch
Subwoofer 18W, 4Ω
Subwoofer Size 4 inch
Model Code UNIQUrban
7458 Items

Specificaties

EAN
8719273146842

16 andere producten in dezelfde categorie: