JVC portable speaker XS-F527B

JVC portable speaker XS-F527B

Referentie:

€ 79,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
JVC XS-F527B Bluetooth speaker
Met deze JVC XS-F527B Bluetooth speaker zijn je avonden nooit meer hetzelfde. Dit apparaat beschikt over tal van functies om aan al jouw behoeften te voldoen. De JVC XS-F527B is ideaal voor ontspannen momenten en avonden met vrienden.

Kamervullend geluid
Deze draagbare JVC luidspreker is bijna 65 cm hoog en door zijn formaat in staat om zelfs grotere kamers van kamervullend geluid te voorzien. De geïntegreerde verlichtingseffecten zorgen 's avonds voor een feestsfeer. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij kunt je deze luidspreker overal gebruiken, en zelfs als er geen stopcontact beschikbaar is kun je het apparaat tot wel 7 uur lang gebruiken.

Draadloze Bluetooth luidspreker
Met de JVC XS-F527B kun je eenvoudig al jouw favoriete nummers afspelen op alle aangesloten apparaten die je bezit: smartphone, tablet of computer. Dankzij de 2 geïntegreerde USB-poorten kun je vanaf een USB-stick ook MP3’s afspelen. Ten slotte kun je met deze Bluetooth-luidspreker ook FM-radio uitzenden.

Super Bass-functie
De Super Bass-technologie van JVC versterkt lage tonen in jouw muziek en zorgt voor een krachtigere weergave van je tracks. Deze functie is eenvoudig te activeren. Met één druk op de knop zet je de Sup druk gewoon op de knop zet je de Super Bass aan. En verandert je avond plotseling in een karaoke avond? De JVC XS-F527B beschikt over twee microfooningangen en er is zelfs een bekabelde microfoon in de doos inbegrepen.
7458 Items

Specificaties

EAN
4975769450297

16 andere producten in dezelfde categorie: