Quadral Breeze two black

Quadral Breeze two black

Referentie:

€ 325,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Staand of liggend, op verplaatsing of thuis, de Quadral Breeze Two levert een goede vorm en een opzwepend geluid. Deze draagbare stereo speler overspoelt grote kamers met een uitstekend vermogen en een uitstekende dynamiek. Twee woofers zorgen voor de aandacht die nodig is voor de basis van een fantastische diepe basweergave en de tweeters zorgen voor een duidelijk fijn getekend geluidsbeeld.
In uw woning schittert deze actieve luidspreker als gevolg van een zorgvuldig geschuurde lakafwerking. Deze Breeze Two is voorzien van de nieuwste multi-room technologie, waardoor meerdere luidsprekers in verschillende kamers kunnen worden aangesloten via de gratis app die zowel beschikbaar is voor iOS als Android. Als alternatief kunnen verschillende soorten muziek uit verschillende bronnen in verschillende kamers worden afgespeeld via een tablet of smartphone.
De Quadral Breeze Two is dankzij een Bluetooth®-interface en een krachtige batterij, de perfecte geluidsbron voor een openlucht feest op het meer, een picknick of een gezellige avond op het terras.
7458 Items

Specificaties

EAN
4008880040204

16 andere producten in dezelfde categorie: