Sony CMT-X3CD - Hifi speakersysteem - Rood

Sony CMT-X3CD - Hifi speakersysteem - Rood

Referentie:

€ 182,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Gebruiksvriendelijke hifi voor bij u thuis. Kamervullend geluid uit een 2-kanaals speakersysteem. Twee speakers met volledig bereik leveren gebalanceerd stereogeluid in hoge, gemiddelde en lage frequenties. Het resultaat? Helder, gebalanceerd, krachtig geluid dat fantastisch klinkt bij elk volume.

Bluetooth-connectiviteit voor het eenvoudig streamen van muziek: Bluetooth technologie is gebaseerd op radiogolven. Hiermee kunt u een snelle, draadloze verbinding met kort bereik maken die niet wordt onderbroken als er objecten in het pad van het signaal staan. Eenmaal gekoppeld, hebt u alle vrijheid om al uw favoriete inhoud, zoals films, foto's en muziek, van uw smartphone of tablet naar een compatibel apparaat te streamen.

Mega Bass voor verbeterd laag geluid: Activeer de optie Mega Bass om uw favoriete nummers een Bass Boost te geven. Door de toepassing van digitale signaalverwerkingstechnologie??n kan Mega Bass tonen met een lage frequentie efficient verbeteren voor een resonerend, rijk basgeluid dat uw audio echte diepgang geeft.

7-bands equalizer voor optimaal geluid: Kies de ideale instelling voor waar u naar luistert. De 7-bands equalizer heeft vooraf bepaalde genrespecifieke instellingen voor een optimale luisterervaring. Schakel tussen de modi voor r&b, hiphop, rock, pop, klassiek, jazz en 'flat', en geniet bij elk nummer van helde, gebalanceerd geluid.

Definitive Outline-vormgeving: Een stijlvolle aanwinst voor elke kamer. Het gladde oppervlak en de strakke lijnen zorgen ervoor dat deze slanke schoonheid past bij elk interieur en toch de aandacht trekt door minimalistische verfijning. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor de Definitive Outline-vormgeving.

Compacte vormgeving past overal: Alle kenmerken van een volledige hifi-installatie in een ruimtebesparend apparaat. Dit compacte hifi-systeem met een box heeft krachtige dubbele speakers, een ingebouwde cd-speler en een FM-radiotuner, en is slechts 340 mm breed en dus zeer geschikt voor aanrechten en nachtkastjes.

Ingebouwde cd-speler voor uw verzameling discs: Speel klassieke albums of zelf samengestelde cd's af met de ingebouwde cd-speler. Deze hifi is compatibel met cd, cd-r en cd-rw, waardoor u kunt genieten van studio-opnamen, mixtapes en gedownloade nummers.

FM-radiotuner voor uw favoriete programma's: Wilt u uw favoriete dj's horen? Stem uw FM-radio gewoon af met de afstelknop om te luisteren naar wat er allemaal wordt uitgezonden.

Beschikbaar in drie kleuren: Verkrijgbaar in diverse kleuren die passen bij uw stijl en interieur. Kies voor klassiek zwart, elegant zilver of levendig rood voor een hifi-systeem voor thuis dat er net zo goed uitziet als het klinkt. * Kleuropties zijn afhankelijk van de regio.

Draadloze One-touch connection via NFC: Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen de N-markering op de behuizing van uw apparaat met NFC-functionaliteit aan te raken voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth. Geen NFC? Geen probleem. U kunt ook een Bluetooth-verbinding gebruiken om te streamen.

USB-poort voor het afspelen van muziek en laden: Eenvoudig afspelen en laden. Via de USB-poort kunt u een USB-stick, smartphone, tablet of laptop aansluiten en uw hele muziekcollectie beluisteren. Geen stroom? Geen probleem. U kunt uw tablet of smartphone ook opladen terwijl u muziek afspeelt.

Regel muziek met een afstandsbediening: Neem de controle van uw audio in eigen hand. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u nummers overslaan, het volume aanpassen en nog meer, zodat u vanuit uw luie stoel kunt genieten van prachtige audio .

7458 Items

Specificaties

EAN
4905524981353

16 andere producten in dezelfde categorie: