Braven BLADE - Black

Braven BLADE - Black

Referentie:

€ 99,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De BRV-Blade is een oersterke Bluetooth speaker die een krachtig geluid produceert vanuit zijn waterdichte IPX7 gecertificeerde behuizing. De BLADE perst o.a. met zijn dual omnidirectionele passieve subwoofers een indrukwekkende sound naar buiten voorzien van een rijke klank en prachtige bas performance. De speaker is klein genoeg om in iedere rugzak mee te nemen. Met de ingebouwde boost modus, speciaal geschikt voor in de buitenlucht, zet je de speaker in één keer op zijn maximale volume. Let the party start! Met de ingebouwde microfoon en speakerphone functie kun je eenvoudig een handsfree gesprek met je smartphone voeren. Luister tot wel 22 uur naar al je favoriete muziek. Met de bijgeleverde nylon performance bevestigingsband kun je de BRV-Blade overal veilig aan vast maken zoal bijvoorbeeld aan je offroad voertuig, jet-ski of sneeuwmobiel. De nylon band heeft zelfs een ingebouwde flessenopener zodat je je laatst beleefde avontuur in stijl kunt vieren.

Waterdicht en duurzaam
De BRV-Blade is IPX7 water- en stofdicht gecertificeerd en kan daardoor volledig onder water worden gedompeld in 1 meter diep water gedurende een half uur. En met zijn oersterke shock proof behuizing met impact bestendig frame is deze speaker klaar voor ieder avontuur.

BIG Sound
Deze speaker produceert kamervullende high fidelity stereo audio met twee custom extended range drivers en twee omnidirectionele passieve sub woofers. Braven’s bas optimalisatie technologie zorg verder voor een warme basweergave op ieder geluidsniveau

Boost Modus
Druk de Aan/Uit knop en de plus knop tegelijkertijd in en de geluidsweergave gaat direct naar een maximaal level. ideaal voor outdoor gebruik.

Oplaadbare 4000mAh powerbank
Met ingebouwde powerbank en 1A USB aansluiting kun je je mobiele device opladen wanneer deze dreigt leeg te raken.
7458 Items

Specificaties

EAN
0817729012722

16 andere producten in dezelfde categorie: