Eltax Voyager BT 10 Zwart

Eltax Voyager BT 10 Zwart

Referentie:

€ 119,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Eltax Voyager BT 10 wordt geleverd met twee draadloze microfoons en een batterij die tot 6 uur autonomie biedt. De volledige connectiviteit (USB-poort, SD-poort, 6,35 mm jack-ingang en mini-jack), FM-tuner en ondersteuning voor Bluetooth maken het een luidspreker naar keuze voor gebruik op een feestje, een karaoke of een buitenanimatie.

De Eltax Voyager BT 10-behuizing heeft een 2-wegs constructie. Het is daarom uitgerust met een luidspreker (tweeter) die zich in bovenaan bevindt en voor de de hoge frequenties dient. Een tweede 10-inch (25 cm) luidspreker is verantwoordelijk voor de lage en middenfrequenties. Gemonteerd in basreflex, biedt het een krachtig geluidsvolume en nauwkeurige basreproductie. Door de integratie van de instellingen van de Equalizer (afzonderlijke bas / hoge tonen), echo en microfoonvolume, los van het totale volume, kunt u de weergave aanpassen aan de omstandigheden en de voorkeuren van de microfoon/gebruiker.

De luidsprekers van deze Eltax Voyager BT 10-luidspreker worden aangedreven door een geïntegreerde versterker met een vermogen van 250 watt. Deze versterking werkt op een oplaadbare batterij die autonoom mobiel gebruik tot 6 uur garandeert!

De Eltax Voyager BT 10 is uitgerust met een intrekbare handgreep en twee wieltjes om hem gemakkelijk mee te nemen.

Eltax Voyager BT 10: Jack 6.35, Bluetooth, USB

Geleverd met twee draadloze microfoons, heeft de Eltax Voyager BT 10 een 1/4 "-ingang en een stereo mini-jack ingang op het achterpaneel. Het is daarom mogelijk om een ​​gitaar of een synthesizer en een externe analoge audiobron (CD-speler, walkman) aan te sluiten via een jack / RCA of mini-jack / mini-jack

De Eltax Voyager BT 10-luidspreker heeft ook een Bluetooth-ontvanger waarmee u uw smartphone, tablet of computer draadloos kunt koppelen om te genieten van de muziek van een streamingapp zoals Deezer, Spotify, Apple Music .. Er is ook een tuner aanwezig om radiostations van de FM-band te ontvangen.

Bovendien heeft deze luidspreker Eltax Voyager BT 10 een USB-poort en een SD-geheugenkaartlezer. U kunt rechtstreeks een USB-stick of SD-kaart aansluiten om MP3-muziekbestanden af ​​te spelen. Een digitaal display en bedieningstoetsen maken zelfs eenvoudige navigatie tussen muziekbestanden mogelijk.

Met deze luidspreker Eltax Voyer BT 10 biedt de Deense fabrikant een compacte, veelzijdige en krachtige oplossing om te genieten van een prachtige geluidsweergave op karaoke-feesten, partijen of zelfs privéconcerten!

Eltax Voyager BT 10.
Luidspreker soort: 2-weg,
Diameter driver subwoofer: 25 cm.
Frequentiebereik: 40 - 20000 Hz, Impedantie: 4 Ohm,
Peak Music Power Output (PMPO): 100 W.
Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos.
Kleur van het product: Zwart, Volumeregeling: Digitaal.
Compatibele geheugenkaarten: MicroSD (TransFlash)
7458 Items

Specificaties

EAN
5703959230539

16 andere producten in dezelfde categorie: