Geneva AeroSphere Large Wireless Speaker

Geneva AeroSphere Large Wireless Speaker

Referentie:

€ 399,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Geneva AeroSphere Large Wireless Speaker

Een eigenzinnige vormgeving uniek in zijn soort en met muzikale eigenschappen. De bolvormige met stof omklede Geneva AeroSphere Large is een volwaardig geluidssysteem maar kan ook gebruikt worden in een multiroom opstelling met meerdere AeroSphere's. Muziek kan eenvoudig draadloos gestreamd worden vanaf smartphone tablet of PC via Bluetooth of via uw thuisnetwerk met WiFi. De speciaal ontworpen Geneva AeroSphere app maakt het zeer eenvoudig uw speaker te bedienen ook in verschillende ruimtes. Verkrijgbaar in de kleuren: wit en zwart

Door WHAT HIFI? verkozen tot beste wireless speaker in zijn klasse. Group Test winner Geneva Aero Large

SOLO OF MULTIROOM WIRELESS SYSTEEM - EEN NIEUWE MANIER OM TE GENIETEN VAN MUZIEK
De bolvormige met stof omklede luidspreker doet zeer luxueus aan en dat is hij ook. Een uniek design gecombineerd met top klasse geluid en functionaliteit. Zo kunt u de Geneva AeroSphere Large gebruiken als stand alone draadloos speakersysteem of juist in een multiroom opstelling met maar liefst 4 Aerosphère’s en een basisstation. De AeroSphere Large is op diverse manieren aan te sturen. Dit kan met de speciaal ontwikkelde Geneva app via PC of juist met Bluetooth (aptX ondersteuning).
Muzikaal staat hij absoluut zijn mannetje door gebruik te maken van maar liefst 4 geïntegreerde speakers en subwoofer. Allemaal afzonderlijk aangestuurd door digitale klasse D versterkers. Digitale processor (DSP) zorgt dat het geluid ruimtelijk is en er een goed stereo beeld ontstaat in iedere richting van de ruimte.

MULTIROOM MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN
Een directe eenvoudige aansturing van de Geneva AeroSpere Large kan met de geïntegreerde Bluetooth ontvanger met aptX ondersteuning. Interessanter wordt het wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld uw WiFi thuisnetwerk en u de speaker bediend via Apple Airplay of Android/Windows DNLA verbinding. Voegt u daar een Geneva Base station aan toe word het feest echt compleet. Het Base station stelt u in staat verschillende ruimtes draadloos van muziek te voorzien. Het is zelfs mogelijk om additionele apparatuur te koppelen aan het base station bijvoorbeeld een platenspeler en deze muziek te streamen naar verschillende AeroSphere’s in verschillende ruimtes.

VOLLEDIGE CONTROLE VIA DE GENEVA APP MET ONLINE DIENSTEN
U bepaalt wat en waar u welke muziek wilt horen. Direct via Bluetooth of juist in de allerbeste kwaliteit via WiFi in uw thuisnetwerk. Muziek opgeslagen op uw computer of NAS kan eenvoudig benaderd worden en op de door u gekozen locatie afgespeeld. De AeroSphere ondersteund zelfs bediening via iTunes Windows en andere app’s. Maakt u gebruik van Online muziek diensten zoals Spotify Deezer Tune-in Wimp of internet radio? Ook dat kan de AeroSphere eenvoudig benaderen en afspelen via de app op uw telefoon of tablet. (iPhone & Android)

INSTALEREN
Installatie en gebruik van de Geneva Aerosphere is eenvoudig. Daarnaast heeft Geneva alle mogelijke combinaties en gebruik zeer goed omschreven in een duidelijke handleiding. De gekleurde leds aan de voorzijde geven aan welke instelling of functie gekozen is. Uiteraard bieden wij van Audiovoordeel.nl ook professionele installatie aan huis.

7458 Items

Specificaties

EAN
0875419013381

16 andere producten in dezelfde categorie: